Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotel
O boże ale ty rzepa i pypek się mądrujecie...Sami lepszych Fake'ow nie robicie ortografie też macie piękną i już wielcy mistrzowie Fake'ow. ;] A postacie też macie piękne 10 lvl i 5 mlvl robisz Oerta chyba już z 3 miesiące a tyle dedujesz że szkoda gadać. Rooka przechodzisz prawie miesiąc jeszcze z kilkoma dedami. A nie tylko Bubble i Cachero mają powyżej 200 levela w tibi bo jest jeszcze 3 osoba z 200 levelem. Nie pamiętam imienia ale był już temat o tym ;]
Kolejny przykład mądrowania się i głupich komentarzy
Weź pypek wyluzuj się i nie zaczynaj się do innych--->
Na początku takie gówniane Fake'i robiłeś a teraz taki mistrz z ciebie się zrobił a twoje pomysły na fake'i też są do dupy typu" szedł se jeden pajączek ubiłeś go a pote Zabił Cię za to Gs" co mieliśmy się z tego śmiać ? Nie fikaj tak do ludiz na forum bo jak się czyta twoje posty to z ciebie śmiać się chcę taki sam pewniak z ciebie jak z Oerty a żebyś czasem w szkole nie dostał za to że taki hojrak z ciebie do każdego fikasz i pouczasz.
A jak ty masz 22 magic level to ja mam spike sworda!! Ty tą postacią chyba z 3 miesiące już grasz, wszystko takie słabe i to nagle 22 magik level i w dodatku Mino guarda i cyklopa na solo wziełeś? Nawet jeśli to chyba z 2 bp hmm'ów użyleś i chyba z 1 uhów.
Już więcej postów nie będę cytował bo po prostu mi się nie chcę ;] Pozdro ;]]]
|
No widzisz Mistrzu, 22mlvl da sie zrobić, jeżeli się cały czas spala manę i je!
Na 2 cyce wystarczy kilka GFB a Mino Guarda 2 HMM'y
A co do gównianych fake to jakie masz na myśli? Fake by Radek ukazało się później i nie zaprzeczę że były kiepskie, ale Orci były dobre(tak wynika z większości komentarzy) Ty się nie podniecaj o Antice, bo masz kumpli i kuzynów, sam mi mówiłeś.
A rzeczy mam słabe? Czy Plate set, Dark Helmet, guardian shield i serpent sword to kiepskie jak na Sorcerera z brakiem możliwości robienia jeszcze SD.???
A wogóle, do zobaczenia po Banie, bo to wogóle nie jest związane z tematem