Temat: Ss=julera=ss
Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2005, 13:41   #15
Grundos'clubbaser
Użytkownik Forum

Grundos'clubbaser's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004

Domyślny

Bang bang !
Zamieszcze moje wszystkie SSy jakie mam , miałem , które przetrwały :>.

Czasy które wspominam ... najlepszy team nupów xD

A tutaj już pacc , polazłem na testa na drag spawny na ankh , pare tam padło z walki nie zamieszczam , bo nie używam programów , tylko surowych paintów;>.

A tu coś co mi nie wyszło , tak dla jaj podczas traina se zrobiłem.

Lvl 27 w tle nup

Lvl 28 w tle ~~

Lvl 29 -.- w tle ktoś

Lvl 30 jeee

Lvl 31 ! jaaaa baa du ba du ! smerfy rox i flinstony ;>

Lvl 32 lul ! me roxors ! eq suck! fun rox!

Lvl 33 nie mam bo nocowalem u kumpla i dobilem u niego :>
Lvl 34 GRAUGH

Lvl 35 jee ! nowe mozliwosci ! nowy lvl! :>

lvl 36 tez nie mam... bo nie pamietam co sie stalo :> ale ten char to juz przezytek stary wiec nie ma co mowic
Mlvl 6 me roxors! eq zapozyczylem od tych walnietych kolesi , ktorzy podziwiaja moja potege ! ^.^

A to wypasiscie zarabiscie super elektra stary ss , z wojny ktora byla mojej gildi i brazyli (ktory my of kors wygralismy - no a jak ino hyhy) + rekord na servie ktory wtedy byl (br sie pobudzili do akcji ;>)

TU sie baaaaaaaardzo nudzilo z qmplami (of kors 3 z tych to br , tylko xodapi i ja to polak :>) to bylo chyba na gorze jeszcze polowa tego , jakies scopry itp... chcielismy lurnac jeszcze bh , ale on przesuwa pudelka aff. Te zoo , w praktyce bylo smieszne , bo po parunastu minutach sciagneli sie nooby, i zaczeli sie bawic ze scorpami = fri dedy (a oni chcieli fri itansy ;>)

A oto ss z mojego domku i best frienda z tibi (bispo rox! hail fat ass !)
czasem tam z nim robilismy glupoty :>

A oto questy :
Devil helmet quest po wykonaniu z teamem 4 knajtow roxors !

V2

Noble arm quest roxors!

I oto koniec tego charu , z ktorym spedzilem kupe czasu , frajdy, krecilem beki, itp.
Char zostal zhakowany przez jakiegos Mateusza , ktoremu bardzo dziekuje za pozbawienia mnie 1 roku pracy :>

A czasem jak knajt to przezytek -

I super elektra maxymalnie wypasiony mlvl :>

sorc 20 lvl w 24 h rox

A tu moj roxorowy nowy char ktorym sie bawie od 3 tyg :

Pozdro ! i nie bedzie wiecej :> tylko nie gadajcie ze jest qs bo ni ma , to tylko loot ;p

Mastah of pink car.
Grundos'clubbaser jest offline   Odpowiedz z Cytatem