Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Dopiero teraz obejrzalem film sory... Omg stary co ty wyrabiasz tam, 0 hmm czyli podstawy expa dla maga stawiasz 1 monka zamiast 2 wbijasz sam na respy no i dlaczego marnujesz tak wspaniale summony ktorymi sa monki przeciez on sie marnuje na scarabach, porob co innego lepiej to scaraby to strata czasu.
PS. Twoje eq rox jak na 27lvl p set i spike sword.... chyba bede musial zrobic filmik z monkami na guardach z dedykacja dla ciebie co to znaczy prawdziwy exp dla sorka na 27-30lvl. Myslalem ze to bedzie bardziej interesujace tymczasen totalna porazka 
|
Scaraby strata czasu? Nice exp, cash i ozdoby do domku. Na 2 monki szkoda MF'ow, lepiej jak jest dluzszy hunt poczekac na mane, to byl taki krociutki hunt, ostatnio nie nagrywalem, ale zrobilem 2 monki.
Odnosnie PS, po co mi lepsze EQ? Zeby wiecej stracic przy deadzie? Tylko n00by siedza pod depo czy graja na bocie robiac runki, a pozniej szpanuja blue robe. Ja mam w chatce 6 bp explo, 3 bp gfb, 1 bp hmm, jakies shity typu UH jeszcze. Kazda runka idzie na exp. Ja przynajmniej zrobie kiedys ten 70 lvl~ a te n00by co? EQ miec, kazdy potrafi, ale lvl, skille czy mlvl nie!
A filmik zrob, prosze duzo mnie nauczysz

Wyslij mi na PW, plx!
Cytuj:
Ja sie przekonalem ze monk jest jedynie dobry na ghoule i guardy...ale jesli chodzi o potwory typu scarab,mummia to polecam Ds'a, poniewaz srednio schodzi 1uh na 20k expa (czyli 10k dla maga, a nastepne dla summona ).
A poza tym powinienes lurowac scaraby i uciekac przed nimi, a Ds albo monk zrobi swoje
|
Widac, ze nie ogladales filmiku - nie moge ds'a summonoawc, a co robilem ze scarabami? blokowalem je?