Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2005, 22:50   #2
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
Dobra, myslalem, ze tutaj jest jakas inteligencja na tym forum lol, ale dobra nie no nie mam pytan chlopaki, smiac sie chce.
Wbrew pozorom jest i to wieksza niz Ci sie wydaje.

Cytuj:
Napisalem w dziale magia pytanei o kalkulator do UE, Gremlin dal mi 9 punktow i napisal cos o lenistwie.
Bo trzeba byc kompletnym idiota, zeby nie zauwazyc kalkulatora na stronie.... -.- (ew. poszukac.. takich tematow, bylo ich b. duzo).

Cytuj:
Rotfl. Nie wiedzialem ze na tibia.pl wyswietla tez obrazenia od UE, ale zeby od razu 9 punktow?
To teraz wiesz... Tylko 9? ja bym od razu 10 dal.

Cytuj:
Jednak (WBREW POZOROM) br nie sa najwiekszymi n00bami. Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
Mhm.. aye, przez to, ze sam popelniasz bledy oceniasz moderatorow (uzytkownikow forum?) mianem "n00bow"? Co do noobow w Polsce.. Ameryki to Ty nie odkryles.

Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
Po co moderatorzy maja kasowac? Oni maja lepsze sposoby na zjechanie takich idiotow jak Ty..

Cytuj:
i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
Mhm, a gdybym poparl Ciebie, to pewnie nie nazwalbys tego "podlizywaniem sie"...

#edit
Powiedzmy tak... Idiota to troche zbyt "mocne" okreslenie... Nie znam Cie? Starczy mi to, ze czytam Twoje posty na forum, sa one pewnego rodzaju wizytowka Twojej osobowosci i mam prawo po tym oceniac kim MNIEJ WIECEJ jestes. Co do bycia modem, a czy ja cos mowie, ze ja kiedys nim zostane/mam plany na zostanie im? ;d

@Shin
Na niektorych sie po prostu inaczej nie da.

Ostatnio edytowany przez Rankor - 22-05-2005 o 23:03. Powód: Niedociagniecia gramatyczne i interpunkcyjne.
Rankor jest offline