Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2005, 23:01   #5
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
Dobra, myslalem, ze tutaj jest jakas inteligencja na tym forum lol, ale dobra nie no nie mam pytan chlopaki, smiac sie chce.
1. Po tym zdaniu widać wyraźnie kto tu jest inteligentny, a kto nie (żeby nie potrafić zdania poprawnie ułożyć -.-)
Cytuj:
Jednak (WBREW POZOROM) br nie sa najwiekszymi n00bami. Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
2. Typowa cecha n00ba - wyzywanie od n00bów gości, za to, że próbują się komunikować w ojczystym języku (niektórym br do pięt nie dorastasz [i w rl i w tibii])
3. Co do Polskich n00bów - kiedy na to wpadłeś?? Trzeba być durniem, żeby nie zauważyć Polskich n00bów...

Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
4. Moderatorzy nie boją się krytyki, a ty pokaujesz forum jaki jestes... eeee... "mało roztargnięty"
Cytuj:
i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
5. Och Gremlin plis zapłace ci jak go zbanujesz... Wiesz chyba, że jesteś dlamnie najlepszym, najfajniejszym modem na świecie??? -.-

Jesteś kolejnym "biednym poszkodowanym userem", który przez głupote i lenistwo został ukarany i teraz chce pokazać, że jest "KIMŚ" (z duzych liter, a jak?!), i że go karac bezkarnie nie będa...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
To teraz wiesz... Tylko 9? ja bym od razu 10 dal.
Jednym słowem dałbyś bana i dostał jeszcze więcej maili, pw, postów,... z wyzwiskami...
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline