Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikoz
Dobra, myslalem, ze tutaj jest jakas inteligencja na tym forum lol, ale dobra nie no nie mam pytan chlopaki, smiac sie chce.
|
1. Po tym zdaniu widać wyraźnie kto tu jest inteligentny, a kto nie (żeby nie potrafić zdania poprawnie ułożyć -.-)
Cytuj:
Jednak (WBREW POZOROM) br nie sa najwiekszymi n00bami. Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
|
2. Typowa cecha n00ba - wyzywanie od n00bów gości, za to, że próbują się komunikować w ojczystym języku (niektórym br do pięt nie dorastasz [i w rl i w tibii])
3. Co do Polskich n00bów - kiedy na to wpadłeś?? Trzeba być durniem, żeby nie zauważyć Polskich n00bów...
Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie  i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
|
4. Moderatorzy nie boją się krytyki, a ty pokaujesz forum jaki jestes... eeee... "mało roztargnięty"
Cytuj:
i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
|
5. Och Gremlin plis zapłace ci jak go zbanujesz... Wiesz chyba, że jesteś dlamnie najlepszym, najfajniejszym modem na świecie??? -.-
Jesteś kolejnym "biednym poszkodowanym userem", który przez głupote i lenistwo został ukarany i teraz chce pokazać, że jest "KIMŚ" (z duzych liter, a jak?!), i że go karac bezkarnie nie będa...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
To teraz wiesz... Tylko 9? ja bym od razu 10 dal.
|
Jednym słowem dałbyś bana i dostał jeszcze więcej maili, pw, postów,... z wyzwiskami...
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One