Zobacz pojedynczy post
stary 22-05-2005, 23:46   #9
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Flame !!! hurrraaaa!
* $corcerer cieszy sie jak dziecko
:>>>

Cytuj:
Dobra, myslalem, ze tutaj jest jakas inteligencja na tym forum lol,
Mówisz o inteligencji a sam nie wiesz co oznacza skrót lol. Żałosne.

Cytuj:
Napisalem w dziale magia pytanei o kalkulator do UE, Gremlin dal mi 9 punktow i napisal cos o lenistwie.
Może dlatego że jesteś leniwy? Hmm, całkiem prawdopodobne.

Cytuj:
Nie wiedzialem ze na tibia.pl wyswietla tez obrazenia od UE, ale zeby od razu 9 punktow?
  • Olałeś google
  • Olałeś funkcję szukaj na forum
  • Olałeś szukanie na stronie (a dział magia i kalkulatory chyba nie są za kilometrową warstą linków
3x3=9pkt. Jakieś wąty?

Cytuj:
Jednak (WBREW POZOROM) br nie sa najwiekszymi n00bami.
Za przeproszeniem, mamusia ci nie mówiła że nacjonalizm jest be? Za to mógłbyś dostać kolejne 3 pkt, ale ci nie wlepię, specjalnie po to, żebyś zaczął się dalej odgrażać i beczeć że dostałeś 9 pkt.

Cytuj:
Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
Akurat trafiłeś jak kulą w płot, bo jak wiadomo Gremliny są zielone, a zielone ludziki są z Marsa.

Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie
ooooooo! widze syndrom alfy i omegi w dość zawaansowanym stadium. A powiedz mi złotko, gdzie się podziało życie z Merkurego? jak przewidujesz takie rzeczy to może i to wiesz ?

Cytuj:
i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
Żebyś wiedział, uwielbiam takie bezsensowne Flame'y bo mogę sobie poobjeżdżać ludzi, którym sie wydaje że są niewiadomo kim i mogą sie opierniczać i zalewać forum bezsensownymi postami.

Cytuj:
-.- sprawdzalem kalkulatory kiedys, ale nie pamietalem ze jest tam UE.
Co ty se kurde myślisz, że jak ty siedzisz i nic nie robisz to MatKus i Drom też sie opierniaczają całymi dniami? Twoim OBOWIĄZKIEM było upewnienie się czy nikt tego nie dodał!

Cytuj:
@Rankor i Shinjix - polaczcie swoje IQ i moze przerosniecie wieszoka ktory jest od was stokroc madrzejszy haha
Szkoda że nie napisałeś nic o włąsnym IQ.. cociaż fakt, IQ kaktusa - bez porównania...

Ogólnie licze na dobrą zabawę :> do za-dziesięć-minet

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 22-05-2005 o 23:49.
$corcerer jest offline