Flame !!! hurrraaaa!
* $corcerer cieszy sie jak dziecko
:>>>
Cytuj:
Dobra, myslalem, ze tutaj jest jakas inteligencja na tym forum lol,
|
Mówisz o inteligencji a sam nie wiesz co oznacza skrót lol. Żałosne.
Cytuj:
Napisalem w dziale magia pytanei o kalkulator do UE, Gremlin dal mi 9 punktow i napisal cos o lenistwie.
|
Może dlatego że jesteś leniwy? Hmm, całkiem prawdopodobne.
Cytuj:
Nie wiedzialem ze na tibia.pl wyswietla tez obrazenia od UE, ale zeby od razu 9 punktow?
|
- Olałeś google
- Olałeś funkcję szukaj na forum
- Olałeś szukanie na stronie (a dział magia i kalkulatory chyba nie są za kilometrową warstą linków
3x3=9pkt. Jakieś wąty?
Cytuj:
Jednak (WBREW POZOROM) br nie sa najwiekszymi n00bami.
|
Za przeproszeniem, mamusia ci nie mówiła że nacjonalizm jest be? Za to mógłbyś dostać kolejne 3 pkt, ale ci nie wlepię, specjalnie po to, żebyś zaczął się dalej odgrażać i beczeć że dostałeś 9 pkt.
Cytuj:
Po co n00bow szukac za granica jak mamy w polsce?
|
Akurat trafiłeś jak kulą w płot, bo jak wiadomo Gremliny są zielone, a zielone ludziki są z Marsa.
Cytuj:
Pewnie zaraz (SOLIDARNOSC MODERATOROW) ktos to skasuje, hehe, tacy juz jestescie
|
ooooooo! widze syndrom alfy i omegi w dość zawaansowanym stadium. A powiedz mi złotko, gdzie się podziało życie z Merkurego? jak przewidujesz takie rzeczy to może i to wiesz ?
Cytuj:
i jeszcze macie okazje na mnie troche powjezdzac i sie podlizac gremlinowi.
|
Żebyś wiedział, uwielbiam takie bezsensowne Flame'y bo mogę sobie poobjeżdżać ludzi, którym sie wydaje że są niewiadomo kim i mogą sie opierniczać i zalewać forum bezsensownymi postami.
Cytuj:
-.- sprawdzalem kalkulatory kiedys, ale nie pamietalem ze jest tam UE.
|
Co ty se kurde myślisz, że jak ty siedzisz i nic nie robisz to MatKus i Drom też sie opierniaczają całymi dniami? Twoim OBOWIĄZKIEM było upewnienie się czy nikt tego nie dodał!
Cytuj:
@Rankor i Shinjix - polaczcie swoje IQ i moze przerosniecie wieszoka ktory jest od was stokroc madrzejszy haha
|
Szkoda że nie napisałeś nic o włąsnym IQ.. cociaż fakt, IQ kaktusa - bez porównania...
Ogólnie licze na dobrą zabawę :> do za-dziesięć-minet