Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2005, 12:47   #12
Kagonesti
Użytkownik Forum

Kagonesti's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2005

Imię: Kagonesti
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shu
Quest zrobiony ale dla mnie liczy sie technika a nie efekt konciowy wiec wedlug mnie flim totalnie do dupy ! :
- Taki m Lvl jak ty masz na 47 levelu ja mialem na 25....(nOOb)
- Te drugie UE... bez komentarza (masz szczescie ze non-pvp, z reszta co ty bys robił na PVP sevie...)
- Twoj poziom "posługifania sie jenzykiem polskkim" to totalna masakra
- Nie dziwie sie ze nie pozwoliłes hostowac tego filmu (tez bym sie nei zgdził)

ummm kurde? jak mowilem ten kto umiescil ten filmik to nie ja!! to jest moj film i nie wyrazilem zgody na jego umieszczenie tutaj! to raz!!! dwa ja nie uzywam programow "wspomagajacych" i nie afkuje z nimi ... a juz widze ze jakis koles siedzi caly czas przy kompie na 20 lvl i tylko je i robi runy jezeli tak ... to hehehe super zabawa nie powiem... i wedlug mnie to jest noobostwo bo i tak sile czarow mam wyzsza (lvl tez sie liczy) ... wiec mozesz miec nawet na 25 lvlu mlvl 60 i tak mnie to strzyka
drugie ue jakie bylo kazdy widzial .. ... lagi mialem wiec kompek wzial ostatnio wyslany komunikat za pierwszy i poszedl do gory potem walnal ue ... ... mowi sie trudno ...
I co ty losiu chcesz od mojego jezyka polskiego? ... jak juz mowilem ja nie znam tego kogos kto umiescil moj film tutaj ... nie prosilem go o to i prosze nie identyfikowac go ze mna ... !! ...

Ostatnio edytowany przez Kagonesti - 23-05-2005 o 12:48.
Kagonesti jest offline   Odpowiedz z Cytatem