Zobacz pojedynczy post
stary 23-05-2005, 17:39   #61
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

expilem sobie w kopalni moim gdzies wtedy 50+ lvl elitem. to byla ta kopalnia z crus helm questem (5 chyba). no i laze tam w koleczku, zabijam sobie i postanowilem ze zejde na dol, pozbieram guardy, stane ne kropeczce, walne exori, pojde na gore, manaski i znowu exori (chcialem sie pobawic). no i jak chcialem zrobic tak zrobilem. mialem juz na karku chyba 7 guardow z tej odnogi prowadzacej do komnaty questowej, ide do kropeczki, a tu... niespodzianka: guardy z prawej odnogi wlasnie blokuja mi kropke. to ja uciekam w dolny lewy korytarz, a tam zdziwienie.... nastepen guardy jest ich tam chyba 6 czy jakos tak. wiec ide z tamtymi "starymi" na kolejne respy nowych, mysle sobie "cieplo bedzie", co chwila uh, uh, pchalem sie do konca korytarza. juz mi adrenalina niezle uderza, guardy mnie bolokuja, leci hit 107 od jednego (wtedy 81/80 50+ek f axe, demonka na balance, g arm, crus helm, k legi, leather bootsy, aol). tak sie zastanawialem ze lepiej jak na koncu korytzarza bedzie mnie bilo 3 guardy naraz niz tam 8, a tu.. niespodzianka. korytarz tak zrobiony ze tylko 2 naraz biaj jak sie dobrze stanie . w sumie to i tak bym nie padl bo 10 bp uh bylo, ale straty byly by spore..

innym razem krecilem sobie filmik na cyclopolis (juz 60+ mialem i skile 87/86), bo mnmei kolega prosil zebym mu pokazal (nie mial pacca). ja ganialem z d lancem, a ze bylo dosc duzo ludzi, lazilem tez na ta czesc z zerkami, arcanem itd (normalnie tam nei chodze bo troche sie nei oplaca). no i wlasnie gonilem za scoutem, kiedy moj kochany komp (windows 98se mam ) wykonal blad tibii i sie zamknela. no to ja troche spanikowalem, wlaczam szybko tibie, wpisuje moje kochane 27 znakowe haslo ( ), loguje sie a tu klepie mnie 2 zerki, mino guard, 2 mino archery i 2 elf scouty. bylem na yellow hp (jakies 400), ale kilka sekund pozniej seryjka i juz red jestem. otwieram uhy, Kur**, pierwszy bp pusty, wbijam drugi - pusty..... w trzecim uhy dopiero byly. uhnalem sie 2 razy i jakos dalem rade od tamtej pory nie uzywam TibiCam..

innym razem z qmplem (35ms wtedy) pod dp w ab sie bawilismy. on mnie bil z hm i uciekal a ja go klepalem z d lance. mial yellow hp wiec bilem dalej, no i walnalem za 87, a jemu 3 hp sie ostalo a ogolnie max hita mialem wiekszego niz 87, wiec....

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.