Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2004, 18:39   #29
Klikowski
Użytkownik Forum

Klikowski's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004

Domyślny

Ja tam magiem jak zbieram kaske to chodze do ghoustland biore plecak pustych runek i ide, po drodze zabiajm kilka owiec i krulików zeby z czego mane mieć, jak niemam co jeść to przelaze dziurą krulików a jak mam to po parcelach (prawie są ustawione) przewaznie parcele ustawione kolo dziury z 2 skeletonami wiec odwiedze, ide kilka kroków dalej wlaze do dziury tluke ghoule i skeletony, biore kase i viking helmety, ide w dziure kolo bajorka, zabijam slima i wlaze w dziure tluke szkielety i ghoula, zlaze nizej i znów ghoule i szkielety, wylaze bo dalej niz 3 lvle w głąb ghoustland sie boje(a w niektórych dziurach nawet na 2 niezchodze )jak mam malo viking helmetów i kasy a jeszcze cap to ide na północną cześć ghoustlandu wlaze do dziury tluke ze 3 szkielety ide do dziury kolo parceli biore loot z szkieletów i wracam do miasta przy okazji zrobienia sporej ilosci hmmów i zużyciu kilku na ghoule więc wracam do carlin gdzie mieszkam i sprzedaje wszystko, w sumie okolo 500gp (z vikinghelmetów i gp, a i przy okazji może jakiś miły highlvl da jakiegoś armora albo coś innego ) i wracam mająć okolo 2k expa i sporo gp, no i plecak hmmów .
Vocation: Sorcerer
Lvl: 25 (i wciąż rośnie)
Mlvl: 34 (także rośnie)

Best Hits:
Weapon:
Fire Sword- 49
Spell:
Heavy Magic Missile-
Explosion- 128
Sudden Death-
Energy Wave-
Klikowski jest offline