Wena I Moje PomysŁy! :d
Elevo znajduje Kirkora i zcina go do red hp. staje przed nim aby zadać ostateczny cios , kirkor sie wylogowuje i exevo mort hur ( albo inne) trafia w naszego znajiomego necroska... Necros ucieka i znajduje kilka zielonych wiśni.
zjada je ponieważ myśli że będzie pierdział jak kolega naszego Eleva... niestety wiśnie były podstawione przez naszych znajomych i efektem ubocznym jest wystajaca świnia z tyłka Tidara ... (wiem głupawe) no to inny wariant . Elevo wymyśla nowe czary...wpadł na pomysł aby się skolonować .. wypowiada forumłę (utevo clonus massus) i niestety wokół niego pojawia się 4-6 Tidarów... przybiega Azor i zaczyna rzucać przeciwników Explozją... Elevo razem z Azorem pokonują wszytskich Tidarów i nagrodą dla Azora jest Kość Koloryzująca (wiemy jak azor wygląda) niestety kość nie zadziałała poprawnie i azorek ma głowę tors demona ręce behemota i dwie smocze głowy (jedna czerwona a druga zielona) oraz Azorek dostaje rozdwojenia jaźni (wiadomo dlaczego) ale za to ma zdwojoną siłę [nie mam dobrych pomysłów , ale może ci sie spodoba]
|