Ech.. mysle ze mimo wszystko faktycznie zalezy duzo od indywidualnych preferencji.. jezeli kolo potrafi/lubi grac knightem.. osiagnie high lvl.. tak samo jak ktos lubi pallym/drutem, itd. Kazda profesja ma i dobre i zle strony. Kazdy z wypowiadajacych sie wskazuje zalety swojego faworyta i uwypukla wady pozostalych profesji.. i do czego to prowadzi? Do tego zeby wskazac lepsza profesje? Bullshit.. nie ma lepszych i gorszych profesji.. jest jedynie 'odmienna taktyka gry'. Mam palka 102 lvl, knighta 30 lvl i druida 27 lvl.. nie twierdze absolutnie ze gra sie ktoryms lepiej.. do kazdego voca musze podejsc z inna taktyka.. wg mnie kazdym vociem idzie szybko ekspic.. palkiem z SDkami na WRL, sorkiem/druidem na demkach, knightkiem na dragonkach i DLach.. na 100% sa lepsze zestawienia z miejsc ekspowisk.. to zalezy od doswiadczenia, znajomosci huntowisk.. i wlasnych preferencji badz co badz. Fakt w druzynie knight ma najmniej ekspa.. ale traci tylko te uhy jednak i ma tego loota sporo.. cos za cos.. a jaka rada odnosnie topicu? Pograj kazda profesja do np 20 lvlu.. a pozniej zdecyduj sie na 1.. strata czasu? Niekoniecznie.. zawsze to jest 40k z desert questow dzieki 4 charom.. niezle na start

. I graj, ktorym charem Ci sie bajbardziej podobalo. Ktos powie ze sorek na poczatku zrazi bo musi isc na roty.. a ja znow mowie bullshit.. od 18 lvla juz z HMM latalem po DSach na HG.. z 18 lvla na 27 lvl w 3 dni.. poza tym.. jezeli komus odpowiada latanie po rotkach, bezpieczny eksp i runy w miedzyczasie.. i tak tego sorka wybierze..