Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2005, 18:16   #54
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

up:

tu chyba chodzi o to że czuje się łąkę w odbycie .....

Topic:

Co do srajtaśmy, to mnie wkurza też ta ....ta nowa jak ten kurdupel sie bawi rolką papieru (czego ci rodzice nie zrobią by oszczędzić na zabawkach ....), no i potem matka każe mu zwijać ją -.- ... ja pindole jakie to głupie jest... .

Albo ta Goździkowa od anemi czy czegoś tam, że jakiś okularnik się jej pod drzwiami pluł że jemu łeb bolał wczoraj a dziś nie -.- bo zarzył Etopirinę z goździków... .

Kolejna reklama, gościówka wyprowadza dzieciaka do szkoły, a tu patrzy....automat wylał (co za szmelc) "Nie zdąże ciula do szkoły zaprowadzić...", potem "fachowiec" gada że to przez kamień (Bullshit ! To kurde mysz wąż przegryzła) a ta sie pluje że "Ale ja mam pranie", to ja bym powiedział "TO SE JE WSADŹ DO DU*** " .

Kolejne, Ten Hubert (Ten co prowadził Życiową Szansę itp.), chyba wizir reklamuje... i skarpety dzieciaka co gra w noge... pod koniec gada że miska już nie będzie potrzebna ..niech se weźmie ją na mecz... Niech se sam qwa weźmie ją, a już nie wróci do domu (zabiją go za taką zniewagę ^^ ... z miską na mecz -.- ).

Następne, gościówa z ... taka w różowym oblewa gostka olejem, to ten gostek nie mógł jej przywalić ? Co ona se myśli, ta jego żona też super broni mężulka / kochanka... Pozatym ta blondyna ma brzydką mordę :/ ...

Ahhh...sry za słownictwo ale zawsze daje takie docinki reklamom .
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem