Prima Scorpio ja do twojego podpisu... tak szczerze mowiac ja myslalem ze bk jest od 50 lvl...I wogole masz napisane Best Guild:Black Knight Najlepsza/e/y gidia? o.O dziwne... a co do bh to on jest bardzo dziwnym potworkiem , raz cie zjedzie do red raz ci zabierze 2 uh raz nic, no prawie nic ci nie zrobi... ehhh... Palkiem wystarcza dobre skille i jak zejdziez bez ruszania sie to bedziesz bezpieczny, bo zazwyczaj bh kiedy sie nie poruszasz jest spokojny, tak sama jak elf scout czy mino arch. I ludzie omg, nie piszcie ciagle pelno postow typu "A z moim pallkiem o skillach xx/xx moge pobic bh bo sie boje ze padne" "A moim knightem..." LOL.... Dajcie se na loozik, poczytajcie troche ale dla "debili" powiem, ze pallkowi i knightowi wystarcza skille 55/55.... tzn. to jest juz dosyc bezpieczny sposob, mozna z mneijszymi ale to raczej nie oplacalne. Ktos tez napsial ze spokojnie chodzi na beho z GFB i SD (2 SD na beho lub 4 GF

. lol...ehh... kiedy sie za runki zwroci?? Odrazu powiem zeby nie bylo niepotrzebnych postow, podbij z deka mlvl bo masz chyba za maly... bezpiecznie jest dla magow na minimum 35 mlvl i dobrze tez miec 25 lvl bo mocno wala czasami. a Drugi sposob to idz expic i zarabiac na roty a nie na bh.. -.- I jeszcze dodam ze zadziwia mnie otografia niektorych.... To chyba wszystko ale sie rospisalem ;]