Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
Zanim coś skomentujesz, to czytanie ze zrozumieniem poćwicz lepiej -,-
Wiem że złamałem ten punkt regulaminu i zostałem za to ukarany. Ale tak jak napisałem - nie przez niego ale osoby do tego upoważnione. I powieszę się, JEŚLI TAK BĘDZIE MI SIĘ ****A PODOBAŁO! Nie nazywaj mnie debilem, ja na temat twojego poziomu intelektualnego się nie wypowiadam. I widać były jakieś przyczyny, że nie przyjęto cię do heretyków. A ja zostałem przyjęty. IQ na poziomie przedszkolaka musiałbym mieć przy ~40 pkt. IQ. Oceniam się na conajmniej trzy razy tyle.
|
Nie zostałem przyjęty i co z tego? To nie zależy od IQ. Przeczytałem uważnie i nadal uważam, że masz IQ na poziome przedszkolaka. Okres około 6-9 lat to okres przekomarzania się, i mówienia właśnie takiego czegoś, że będziesz robił to, co ci się podoba. W takim razie wrzuć se do podpisu nagie panie, pewnie by ci się to podobało, a takiego czegoś nie zrobisz, bo się będziesz bał. No i widzisz, nie można robić wszystkiego co ci się podoba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
OFFTOP
Nie nazywaj mnie śmieciem szczylu, nie dorastasz mi do pięt. Nie umiesz nawet zdań składnie ułożyć. Ciesz się, że mieszkasz na pier.dolonym drugim końcu Polski bo bym ci chyba w******* spuścił, irytujesz mnie.
ontop
to są grafiki? Do ciężkiego c***a, to są grafiki?! Ja takie coś zrobiłbym w cholerne trzydzieści sekund w paincie. Ty to nazywasz grafikami? Oj, trzeba link do tematu podać do Kalda, on cie zmiażdży.
|
I jak myślisz, czy takie coś nadaje się na porządne forum? Bo ja sądze, że nie...