Powiem co ja sądze o klasach:
Rycerz - grałem - według mnie klasa jest najbardziej do grania dla newbie i ludzi, którzy nie lubią problemów. Jest mistrzem walki wręcz więc mało kto mu podskoczy.
Nie ma zbyd wielu wydatków więc pływa w złocie i jest najlepiej wyposarzony.
Ocena magii: 2/10
Ocena walki wręcz: 10/10
Ocena walki dystansowej: 8/10
Ocena obrony: 9/10
Ocena bogactwa: 10/10
Ogólna ocena: 7.8/10 - ogólnie postać jest bardzo dobra
Paladyn - grałem - według mnie klasa jest dobra tylko dla doświadczonych graczy. Wymaga początkowo dużego treningu, ale przy skilach 80/80 nikt mu nie podkoczy (bo nawed nie zdąrzy do niego podejść). Jest mistrzem walki dystansowej więc w walce często ponosi minimalne obrażenia lub wogóle nie otrzymuje obrażeń.
Ma czar HMM więc ma bardzo duże możliwości defensywne. Pieniędzy ma dużo, ale nie tak dużo jak rycerz.
Ocena magii: 4/10
Ocena walki wręcz: 8/10
Ocena walki dystansowej: 10/10
Ocena obrony: 9/10
Ocena bogactwa: 8/10
Ocena ogólna: 7.8/10 - wow wyszło jak u rycerza
Druid - nie grałem - według mnie klasa nie jest dobra, ponieważ ma wiele bezużytecznych czarów. Nadrabia to jednak runicznym czarem UH. W walce używa magii i bardzo rzadko broni. Kasy nie ma prawie wcale.
Ocena magii: 7/10
Ocena walki wręcz: 2/10
Ocena walki na dystansowej: 1/10
Ocena obrony: 2/10
Ocena bogactwa: 2/10
Ocena ogólna: 2.8/10 - bez komentarza
Czarodziej - grałem - według mnie klasa jest bardzo dobra. Posiada wiele czarów ofensywnych jak i defensywnej. Niestety nie może robić runek UH. Rzadna klasa nie dorówna Czarodziejowi na 100 lvl i 150 mlvl. Pieniędzy nie ma wcale - nawed mniej niż druid, ale i tak bardzo warto nim grać.
Ocena magii: 10/10
Ocena walki wręcz: 2/10
Ocena walki dystansowej: 2/10
Ocena obrony: 6/10 - przez czary
Ocena bogactwa: 1/10
Ogólna ocena: 4.2 + premia za to, że fajnie się nim gra = 6.2
|