Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
Nie zostałem przyjęty i co z tego? To nie zależy od IQ. Przeczytałem uważnie i nadal uważam, że masz IQ na poziome przedszkolaka. Okres około 6-9 lat to okres przekomarzania się, i mówienia właśnie takiego czegoś, że będziesz robił to, co ci się podoba. W takim razie wrzuć se do podpisu nagie panie, pewnie by ci się to podobało, a takiego czegoś nie zrobisz, bo się będziesz bał. No i widzisz, nie można robić wszystkiego co ci się podoba.
I jak myślisz, czy takie coś nadaje się na porządne forum? Bo ja sądze, że nie...
|
Nie mów co by mi się podobało. Zachowujesz się bardzo typowo jak na swój wiek, a nawet trochę niżej. Na początku powiedziałeś, żebym się zabił, jeśli mi się tak podoba. Teraz mówisz, żebym wrzucił do podpisu nagie panie, pewnie mi się tak spodoba. A mi się podoba to co robię i robię to co mi się podoba. Nie sugeruj mi co mam robić a co nie. Co do przyjęcia do heretyków - w takim razie od czego to zależy? Jeżeli ja, z rzekomą inteligencją ~40 zostałem przyjęty, a ty, bardzo mądry i dorosły człowiek, nie dostałeś się. Chyba coś jest nie tak z tym twoim ocenianiem, nie sądzisz? Więcej nie wypowiadam się tu na temat czyichś postów bo się robi wielki offtopic. Jeśli chcesz mi coś jeszcze powiedzieć to zapraszam na gg lub na PW.
~you suck