Dzisiaj rano postanowiłem iść do kopalni w Kaz (do tej w mieście) troszke expa zrobić. Dziwnie się czaiło 2 kolesi jak wchodziłem na poziom z soldierami, no ale ja polazłem w swoją strone a oni w swoją ... ubiłem swoje sole i wracam ... patrze a ci dwaj kolesie lecą z dwoma dwarf guardami pod samą dziure (wejście na ten poziom) a jak się już wskoczy i coś zaczyna nas na dole bić to ciężko uciekać .. tym bardziej jak są to dwa gu zlurowane + sole + dwarfy, które się tam normalnie resują. Jest to kopalnia w której dużo niskolvlowych postaci sprawdza swoje umiejętności w walce z soldierami .. więc dość dobre miejsce aby w świecie non-pvp pobawić się w pk. Ja mam knighta lvl 43 więc ubiłem im te gu i użyłem tego wielce pomocnego skrótu ctrl + r ... ale po 20 minutach czekania zamknąłem tą rozmowe. Co niby daje takie zgłaszanie jak przeważnie nie odnosi to skutku a nawet nie ma najmniejszego znaku, że ktoś to wogóle przeczytał. Może i GM są zajęci i nie mają czasu się tym zajmować .. to kolejne pytanie: czemu ich tak mało ?? ?(
Potem polazłem na poziom z guardami .. spotkałem tam tych samych kolesi .. lurowali dalej .. nikogo to nie interesowało więc czemu ja mam się przejmować .. ?? Polazłem w swoją strone ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
|