Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2004, 23:04   #12
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Ja gram na securze .. niestety nie można tutaj ubijać noobów
Raz sobie trenowałem na krasnalkach i przyleciał jakiś palant i mi wszystkie zabił .. pytam się dlaczego to zrobił ?? jego odpowiedź dużo wyjaśniła .. ponieważ nie powiedziałem "mine" i koleś się nie domyślił, że ja trenuje .. tłumaczenie głupsze niż to co zrobił ..
Chwilke potem poszedłem po nowe krasie .. przyleciał ten sam koleś i chciał za to że nie zabije złoto albo jedzenie ...
Stałem też koło depo ostatnio bo chiałem kupić vamp shielda i przeglądałem kanał trade. Nagle podlatuje jakaś panienka i zaczyna mi postać popychać. Wróciłem na swoje miejsce to była zdziwiona, że ja nie jestem afk i znowu mnie popycha .. wlazłem do dp do środka bo tam mnie nie ruszy a nie miałem czasu się z nią bawić .. najpierw zajęła się popychaniem kogoś innego koło dp .. ale potem wpadła na genialny pomysł i poleciała po beczki aby mnie zablokować :evil:. Znudziło mi się więc ctrl + r .. i poprosiłem kolesia któremu też przeszkadzała aby zrobił to samo. Za chwilke dostałem odpowiedź .. a panienka nagle szybko z gry znikła
Cieszę się że gram w świecie non-pvp .. ale czasem szkoda, że nie moge kogoś ubić
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem