Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2005, 21:26   #54
_thor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Ale moge sie zalozyc, ze przynajmniej na poczatku wiele osob rzuciloby sie na nowa premie. To wszystko przez akcje ktora ja nazywam: "Tibia - own your world". Ekipy ludzi ciagle sie przenosza z swiata na swiat w celu podbicia go i opanowania. Dlatego nowe swiaty ciagle ciesza sie popularnoscia, dlatego ze zawsze znajdzie sie chetny aby opanowac serwer :/

Nowe swiaty enforced-pvp tez by cieszyly sie ogromnym zainteresowaniem na poczatku, wlasnie dlatego ze masa ludzi rzucilaby sie na taki, bo wiedza ze na infernie i dolerze, nie maja szans sie wybic w rankingu, bo zaraz ich zgnoja, ci co sa u wladzy.
Masz racje, jednak na 90 % nie powstana xD
Nie wiem na jakis serwerach (laczach) stoi Premia oraz 2 e-pvp. Prawdpodobnie sa to znacznie slabsze lacza, jednak na pewno nie "2 krotnie tansze" - czyli z ekonomicznego punktu widzenia mniej oplacalne.
Z pogonia za pieniedzmy zgadzam sie, zreszta napisalem to juz wczesniej. Wielu ludzi kupuje specjalnie paccki (lub jaka maja bana zakladaja nowe konto) bo nowy swiat - szansa do "wybicia sie", poczucia sie kims wiecej jak tylko szarakiem Jest to chyba oczywiste.

Ja osobiscie gram na nowym swiecie (viva Berylia) i jestem zadowolony. Jest jednak pewne, ze dlugo spokojnie nie bedzie, poniewaz okolo 90 % osob jest nastawionych, ze to bedzie "ich world". Wojna nieunikiona i moim skromnym zdaniem wygra ja Vito (mieszanka Del Toro oraz VCF wlasnie z Premi ). Dawno, bardzo dawno nie bylo tak silnej gilidi na zadnym z serwerow, jak nowe Vito Reloaded.
Pozdrawiam
Thor
_thor jest offline