Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2005, 22:22   #106

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Ale Ty właśnie tak gadasz. Czy to, że ja po prostu wogóle nie umiem robić grafik i fake'ów znaczy, że nie mogę Ciebie oceniać? Nie chce mi się różnych wałkowanych już dużo razy przykładów podawać, ale Tobie to chyba trzeba bardziej obrazowo żebyś zrozumiał. Więc jak najprościej i najkrócej: reżyser zrobił film, krytyk filmowy po prostu ten jego film zmieszał z błotem i według Ciebie ten krytyk zrobiłby lepszy? Na pewno nie, bo nie umie.
Więc radzę Ci słuchaj innych co Ci mówią. Dlatego też dodam coś od siebie. Grafiki nawet nie zasługują na miano nazwania ich grafikami. Są beznadziejne. Twój avatar zostawię bez komentarza...
I nie, nie zrobię lepszych grafik od Ciebie, bo nie umiem!! Ale radzę najpierw w jakimś odludziu potrenować robienie grafik i dopiero później się z nimi ujawniać.

Wielki respect dla tego pana!! Wlasnie pokazal ze dobrze ze wybrano go na modka! Jest to jedyna w tym temacie osoba co napisala ze nie zrobi lepszych grafik. Mam zamiar pojsc za nim - nie mam talentu plastycznego ani troszke (no dobra, patyczaka narysuje) lecz krytykuje cie bo widze ze to sa fatalne grafy (magiczny bicz? tak to chciales nazwac? kal z tubki -.- ) Jezeli tego pana nie posluchasz i dalej bedziesz sie upieral przy robieniu grafik to tym samym udowodnisz ze naprawde zachowujesz sie jak osoba o IQ 50 (ja zrobie to, nawet jezeli mi zabronia - a co, moge na zlosc zrobic huh?) a nie jak na 140 jak ty to podales. Jezeli ty masz 140 to ja jestem geniusz metafizyki.

Powtarzam, respect dla Raula - masz pozdro od Tiligusa, komp mu sie zjaral i czeka na nowego (za rok moze dwa ^^)

EDIT:
Damnit i z tego wszystkiego zapomnialbym dodac swoje 3 grosze - jezeli bronisz sie tekstami w stylu - ej on mnie krytukuje ale sam robi fatalne fake'i przeciez nie ma takiego prawa! wiec ja go zbluzgam - jest bardzo dziecinne. Zreszta popatrz sie na swoje posty - boze, bezproduktywne, niepotrzebne i nie liczace sie w dyskusji jaka jest w kazdym temacie

Ostatnio edytowany przez Ville - 26-05-2005 o 22:27.
Ville jest offline