Temat: Papierosy
Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2005, 14:08   #94
ro0t
Użytkownik Forum

ro0t's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Nie slabi psychicznie tylko palacy towarzysko :> Zapalenie papierosa raz na miesiac czy nawet zadziej nazywasz uzaleznieniem? oj dziecko co ta propaganda palacych nauczycieli w szkole robi z umyslami...

Btw... przypomnialo mi sie cos... cholernie fajnie to wygladalo jak jescze jakos na poczatku gimnazjum mielismy jakies zajecia o szkodliwosci palenia itd... ktore prowadzila pedagog... od ktorej fajkami walilo na kilometr
Gdzie jest napisane że palenie raz na miech jest uzależnieniem? naucz sie czytac kolego

Edit: Podtrzymuje to że jeśli ktoś pali dlatego że pali jego kumpem etc. to po prostu jest słaby psychicznie.... Po prostu gratz
Np. Ide do kuzynki na impreze [jest w pierwszej liceum]. Wszyscy piją i palą, to co ja też mam? bullshit... po co Ci to? uspokaja Cię to? to lepiej pomedytuj i posłuchaj muzyki a nie niszcz se organizmu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
JAkby ktos niezauwazyl, to wiekszosc argumentow kierowanych do matka jest denna. "palenie robi cie doroslym", "bedziesz smierdzial", "palenie towarzysko". LUDZIE! PYTAM SIE : CO WAM DO TEGO?! JAK KTOS CHCE, NIECH PALI! Myslicie, ze osoba, ktora pali, nie zgodzila sie na wszystkie + i - tego? A znajac zycie, palacz dozyje do 50 lat, a takiego niepalacego w wieku 35 lat trafi cholera (stres w pracy), albo samochod.
Zresztą masz racje, walić was all, chcesz to pal, tylko nie szkodz innym.
End of me, już nie będe się wypowiadał z tym temacie.
Pozdrowienia dla ludzi słabych psychicznie. Baba

Ostatnio edytowany przez ro0t - 27-05-2005 o 14:15.
ro0t jest offline   Odpowiedz z Cytatem