Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ro0t
Gdzie jest napisane że palenie raz na miech jest uzależnieniem? naucz sie czytac kolego
Edit: Podtrzymuje to że jeśli ktoś pali dlatego że pali jego kumpem etc. to po prostu jest słaby psychicznie.... Po prostu gratz
Np. Ide do kuzynki na impreze [jest w pierwszej liceum]. Wszyscy piją i palą, to co ja też mam? bullshit... po co Ci to? uspokaja Cię to? to lepiej pomedytuj i posłuchaj muzyki a nie niszcz se organizmu.
|
Ehh dzieci dzieci

Jak sie tu z takimi dogadac

Czytac to ja umiem bardzo dobrze czego niestety powiedziec o tobie nie moge. Nadinterpretujesz pewne fakty. Zacznijmy od tego ze ja nie pale... zapalam tylko raz na dlugi czas i to nie ze wzgledu na to ze kumpel/kumpela/wszyscy pala, bo to akurat jest bzdura.
Najbardziej w tym wszystkim smieszy mnie twoja postawa czlowieka wszechwiedzacego. Dlaczego myslisz ze jezeli ktos pali od czasu do czasu to pozbawiony jest silnej woli? Mamusia i tatus ci tak powiedzieli? Akurat w moim przypadku stwierdzenie 'brak silnej woli' jest conajmniej smieszne.
Podales przyklad imprezy u kuzynki... wszyscy pija pala to ich sprawa, jezeli ty tez lubisz od czasu do czasu wypic albo zapalic to to robsz, nie chcesz to nie robisz... w czym ty tu widzisz problem?