na singlu gralem 3 lata, az osiagnalem 98 lvl(potem mozna bylo **** i nie lecial pasek;/), potem dostalem neta, i tak rok na BN-ie zszedł nie wiem kiedy, az kumpel dal link do
www.tibia.com, przestalem grac
@Topic
Single:Sorc, 98 lvl(blizz, orb, meteo) eq standartowe
BN

ala, 94 lvl(Hammerdin) eq:enigma bp(dla n00bkow enigma w napiersniku~~), hoto 40, zaka upg, shako, aldur boots, mage fist, 2xSoj, amu Mara, pasa u mnie niet, charmow tez niet
Sorc, 90 lvl(Orb) eq standartowe
Necro, 89 lvl(Bone spirit), eq standartowe na pvp
aktualnie eq przejal tata...;/ale postacie moge pokazac w kazdej chwili
EDIT:
@Sous Ghanon
Zwlaszcza, że D2 samo(Bez dodatku) ma prawie 5 lat~~
@Yanardana
Ja moja sorca Mepha hell kosze w 40 sec od wejscia do gry, wiec mi nie mów, że necro wymiata, oczywiście z MH
@Jaxumb
A wiesz, że to barb może mieć najwięcej mf?;p btw, weź 2xBotD Collosal Sword, zmienisz zdanie o barbach. BTW, ja tez zrobie mini-podsumowanie by me:
Barbarian - Dobry na początku, potem nuda(może mieć najwięcej mf~~, wg mnie, lepszy do tego niż sorca), ocena 6/10
Assa - Dobra na końcu, na początku słaba, ocena 6/10
Druid - Nigdy nie grałem, więc się nie bedę wypowiadał
Paladin - Zależy od builda i eq, 3-10 do 10/10(zależy od builda, pvm), 7/10(pvp), na 15 lvl-u wyciągam 1.5k dmg(widziałem 13 lvl który zabił 95 barba:O) eq za free do 5hr, dobry dla biedaków.
Necro - Only pvp, pvm grać nim N I E potrafiłem, 2/10(pvp) 10/10(pvp) eq pvp 5hr-20hr, dla średnio bogatych.
Sorca - Na normie - za małe obrażenia, na koszu - w miare dobra, na hellu - potwory mają za duże resy, dobra do pvp na odpowiednim buildzie, eq waha się w cenach od 15hr do 50hr, więc tylko dla bogatych. 2/10(pvm), 8/10(pvp)
Wniosek - dla mnie best jest necro~~ale pala też nice(od niego zaczynałem...wiecie, sentyment)