Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2005, 13:12   #40
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

A ja znowu zmieniam obóz i polecam Lineage :>
Lineage wygląda prawie identycznie jak kalonline, tylko że nie jest w klimacie Japonii feudalnej, tylko czystego Fantazy (dark elf, orks, dwarfs).
Wykonane jest w stylu KalOnline (nawet ma prawie ze identyczne tabele)
Lecz jest wszystkiego dużo więcej. Dużo więcej expowisk, potworów, przedmiotów i czarów (ja, np. gram dark elf mystick, teraz dark wizz, i mam możliwość wysysania życia z wrogów, atakowania dyskiem powietrza, zatruwanie etc)
Genialne sumonny, Pety (wieczne, levelujące summony), buffy, masa questów

Grać możemy elfami, dark elfami, ludźmi, orkami, krasnoludami, zczego mamy do wyboru płeć, i klase magiczną i wojowniczą (z wyjątkiem dwarfów, ale to potem)

Każda klasa, każdej rasy, ma jeszcze kilka poziomów rozwoju, które najczęściej rozchodzą się w dwóch miejscach. Klasy są osobne dla każdej z ras.. a więc mamy multum możliwości rozwoju i kreowania postaci.

Kolejnym smaczkiem są zamki ;]
Każde większe miasto, ma swój zamek, który można... PODBIĆ!
Jeżeli posiadamy gildie, to w wyznaczonym okresie czasu rejestrujemy się do walki i walczymy o zamek z aktualną gildią, która go zajmuje.

co do petów, wiecie już ze sie je rozwija.. na 35 levelu możemy zdobyć małego smoczka, który potem rośnie, i możemy go.. dosiąść... a potem jeszcze rośnie i możemy na nim latać ^^

W dodatku peta też można uzbroić, mogą one zbierać i nosić przedmioty, a nawet jeśli zginie, mamy trzy minuty by go wskrzesić (zwyczajny, tani scrool w sklepie, wskrzesza także ludzi) No i możemy nadać naszemu pupilkowi dowolne imię ^^.

A teraz dwarfy.. dwarfy są wyjątkowe, gdyż jako jedyne mogą produkować przedmioty.. są też w stanie produkować Wielkie golemy, specjalnie tworzone do burzenia murów

Tak więc dla tych, którym kalonline nie przypadło do gustu, proponuje Lineage 2, a także ci, którzy grają w kal online, proponuje drobną zmianę ^^
limenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem