Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Elitarny Czarodziej
Trein No niestety wyglada na to że mnie nielubisz......no trudno prosimy o nastepnom opinie kolejnego uzytkownika.....tymczasem ja dodam że jestem naprawde doświadczony ale nie aż tak bardzo....skillle na prawie 14 levelu rycerzem mialem cos miendzy 33/32.Czary kupuje pokolei jak lecom czarodziejem ponieważ tak jest najlepiej nawet te bezużyteczne kupuje.Pokolei jak lecom bo postac chce potem sprzedać a najlepie jjak sie ma wszystkie czary.W tej chwili mam antidotium juz i zbieram na średnie uzdrowienie.Cóż prosimy o nastepnom opinie...
|
Jednak jesteś bardzo doświadczonym graczem <lol> na 14lvlu skille 33/32 to nawet rota ciężko zabić z jakąś słabszą bronią. A z tymi czarami to już wogle szatanisz... robienie antidote run to jest dopiero coś zresztą ihy też. Widać żę n00b, więc się lepiej zastanów pierw jak ty zrobisz ten 26 czy tam 28lvl żeby monka summonować, a nie już marzysz jak to by było, bo coś czuje że przy twoich zdolnościach to szybko tego nieosiągniesz, a już napewno sorcem...