Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2004, 22:29   #10
miuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..
miuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem