tak:
-ja znam ghostland jak moj maly paluszek u reki(no moze nie az tak)
-tam gdzie se spawnuja slimy i gdzie jest ta iluzja to tam jest kilka szkeletoruw i poison spiderow.pozneij jest pusto tzn ze 2 lvl jest bez monsterow (chyba na uleczenie sie lub cos w tym stylu) poozniej masz do wyboru drozke . idzesz prosto to schodzisz w dol i tam sa 2-3 szkieletow. schodisz jeszcze nizej 2-4 szkeletow 2-3 ghuli.idzesz przed siebie i masz wejscie w gore. tam sa scorpy i ghule i moze cos jeszcze ale nie wiedzialem za bardzo bo nie wchodzielm..
zamiast isc na 2 poziomie w gore , to jak sie pijdzie na dol to tam jest zejscie i tak sa cave raty i szkielety. idzesz przed siebie i jest rozwidlenie w dol lub dalej proest w dol sie schodzi i jest spore stadko scorpuw a dalej nie weim bo nie wchodzielm. idziesz wtedy dalej przed siebie i schodzisz w dol i spotykasz duzzo poison spiderow a jak zejdziesz jeszcze nizej to jest zonk! giant spider cie zzera a nie mozesz si cofnac bo sa kraty..
powiecmy ze rozpykales gska i idzesz dalej w dol a tam jeszcze gorzej! podobno siedzi tam behemot ale to nie jest sprawdzone.wiecej o tej dziuze kolo respu slime nic nie powiem bo nie wiem ale tam podobno jest quest bo za darmo by sie rozwalalo behomota?? no nie wiem.
Zycze powodzenia na ghostlanadach..
|