e tam...
Mi sie w Polsce podoba tak jak jest teraz. jakos nie czuje strachu przed wyjsciem na miasto, przed pojsciem na meczy czy na imprezke.
Cytuj:
Kiedyś naprzykład nauczyciel był jak swiętość trzbea było się go słuchać itp,
|
Kiedys nauczyciele mieli prawo lac cie linijka po lapach jak cos przeskrobales. Z opowiesci mojego ojca nie bylo to zbyt przyjemne.
Cytuj:
Co się dzieje w polittyce. Może nie powinniśmy się mieszać ale musimy coś zrobić. Rządza pieniądza. Mało jaki chce dla nas dobrze. Jest wiele bezrobotnych i biednych. Czemu o NICH NIE POMYŚLA?!Oni patrzą ,żeby im było dobrze. Biora łapówki i mają ogromną diete. To jest smutna sprawa
|
A co ty myslisz, ze oni beda pracowac za darmo? Zastanawia mnie czy ty za x lat bedziesz pracowal za darmo. To, ze biora duzo... oni na to zapracowali: demagogia i innymi rzeczami, ale zapracowali. Ze wiekszosc z nich to glaby... trudno.
O bezrobotnych i biednych tez mysla. Kuroniowki, Urzedy Pracy, pomoc spoleczna - to nie sa rzeczy dla ludzi bogatych.
WSZYSCY patrza na siebie! Dales kiedys biedakowi na chleb jak juz mowisz od zaczecia zmian od siebie?
Mecze zawsze mozesz ogladac w TV. Bo u nas walki kibicow beda jeszcze dluuuuuuuuuugooooooooooooo...