Ja za to mam fajny sposób na bycie AFK i jednocześnie nie bycie, no wiecie, coś takiego pomiędzy

otóż zwykle gdy sobie stoje moim sorciem przy domku w Alai Flats w Thais (mam invita), a jednocześnie czytam forum itd, tylko że mam strone podciągniętą do góry, tak żebym widział default chat, no i jak ktoś podejdzie i coś napisze, to zawsze zobacze (np teraz jestem tak niby AFK). W ogóle Alai Flats są super na to moje AFKowanie. Akurat takie afkowanie raczej jest legalne, no bo nawet jakby ten GM przyszedł to będziesz. A w ogóle nie rozumiem ludzi którzy używają Tibia Suite itd. Przecież to najwięszke ciule na całym Tibijskim świecie, a potem szpanują "ooo ja mam takie eq, a ty nie masz" albo "ale ja mam dupny magic lvl", no coś takiego mnie dobija. O wiele przyjmniej (nie mówie, że łatwiej) jest zrobić coś samemu. I do tego teraz palkowie niedługo będą mieli nieziemskie skille, bo w Tibia Suite jest opcja podnoszenia spearów... A wnioskując, z pytania twórcy tematu, on na 100 % szuka miejsca na Tibia Suite. Przecież każdy który chce sobie normalnie poafkować (np. jak ja) zawsze znajdzie miejsce, byle nie przed dp, zawsze sie jakieś n00by uczepią.