Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Niektorzy ludzie nie maja nerwow do ignorowania, przeciez sa tacy ktorzy do monitora rycza "oddaj to k****o bo rook" - tak rycza do monitora dopiero potem pisza w grze. Swiaty non-PvP to jest wedlug mnie nonsens, mozna afkowac ile sie chce bo malo jest umiejetnych lurerow. Na zwyklym pvp Cachero nie mialby takiego lvl-a i to jest pewne ilu jest graczy ktorzy pkuja hlvli ze swietnym skutkiem samemu bedac 20lvl. Non-PvP jest dla zlodziei i tyle.
|
Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Nie grałeś na non-pvp i się wypowiadasz. (Po twojej wypowiedzi widać, że nie grałeś).
-Afkowanie & looring- mylisz się, że brak jest umiejętnych loorerów. Po prostu nie loorują co 10 minut dla pod północne wejście do Venore, bo to bez sensu jest. Ani zarobku, ani ludzi którzy akurat będą szli.
-Kaczero-
Eternal
Amera to pvp. Też zrobił taaaaki lv a Amera to pvp. Bubble także gra na pvp, a tych dwuch 200lv+ knightów jakoś nie pekują co chwila.
Non-PvP jest dla zlodziei i tyle.
Muhahahahaha. śmiać mi się chce z twojej ignoranci. Po pierwsze-szufladkujesz wszystkich z nPvP. Po drugie, pewne osobistości
mogą się do ciebie przyczepić za podpięcie ich pod złodziei. Nie grałeś nigdy na npvp to nie rozprowadzaj fałszywych stereotypów. Generalizując w ten sam sposób ja ty - wszyscy, których imię zaczyna się od sylaby Mar- a kończy na frazę -zio to kretyni. Identyczne zaufladkowanie. Mam nick od Mar- to jestem Kretynem.
Jak się nie umie grać na nonpvp, to niech się nie wypowiada o rzeczach o których się nie ma pojęcia.