Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2005, 16:40   #42
Ervus
Użytkownik Forum

Ervus's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Skierniewice

Ervus ma numer GG 5625627
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berials
Antica sux :/ Nie opłaca się zaczynać gry na Antice, chyba że Knightem z własnym UHmakerem. Powody ?
Większość spawnów jest pozajmowana od rana do nocy, zrobisz 30lvl i co wtedy? Z runami trzeba będzie expować, na normalnym serwerze kupisz pare plecaków Hmm po 1K each, wystrzelasz, kasa się może zwróci, kupisz nowe, a na Antice, tam jak ktoś da "I sell bp of Hmm", to odrazu dostaje 10 ofert i ludzie pewnie licytują ten bp, a jego cena szybko dochodzi o 2K~. Z UH'ami pewnie jest gorzej. A dlaczego warto grać knightem? Bo po nabiciu 20lvl i zrobienia Desert Quest'a, ma on już c-set i jakiegoś Fire Sword'a albo Fire Axe, i nic tylko Soldiery bić które i tak pewnie będą zajęte.

Moja rada, zmień serwer póki masz niski lvl, skoro lubisz Sorców to polecam coś niekoniecznie bardzo nowego (na początku problem z popytem na GFB albo SD, Hmm idą jak świeze bułeczki bo PG chcą szybko nabijac lvl'ki.)
wcale nie jest tak źle ja mówisz. Kumple też mnie ostrzegali żebym nie szedł na antice bo pół dnia bende sie logował itp. a ja jestem góra 100 w kolejce .A z runkami masz racje ale ja jestem sorcem i robie runki nie musze kupowac
Ervus jest offline   Odpowiedz z Cytatem