29-05-2005, 16:40
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Skierniewice
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berials
Antica sux :/ Nie opłaca się zaczynać gry na Antice, chyba że Knightem z własnym UHmakerem. Powody ?
Większość spawnów jest pozajmowana od rana do nocy, zrobisz 30lvl i co wtedy? Z runami trzeba będzie expować, na normalnym serwerze kupisz pare plecaków Hmm po 1K each, wystrzelasz, kasa się może zwróci, kupisz nowe, a na Antice, tam jak ktoś da "I sell bp of Hmm", to odrazu dostaje 10 ofert i ludzie pewnie licytują ten bp, a jego cena szybko dochodzi o 2K~. Z UH'ami pewnie jest gorzej. A dlaczego warto grać knightem? Bo po nabiciu 20lvl i zrobienia Desert Quest'a, ma on już c-set i jakiegoś Fire Sword'a albo Fire Axe, i nic tylko Soldiery bić które i tak pewnie będą zajęte.
Moja rada, zmień serwer póki masz niski lvl, skoro lubisz Sorców to polecam coś niekoniecznie bardzo nowego (na początku problem z popytem na GFB albo SD, Hmm idą jak świeze bułeczki bo PG chcą szybko nabijac lvl'ki.)
|
wcale nie jest tak źle ja mówisz. Kumple też mnie ostrzegali żebym nie szedł na antice bo pół dnia bende sie logował itp. a ja jestem góra 100 w kolejce  .A z runkami masz racje ale ja jestem sorcem i robie runki nie musze kupowac 
|
|
|