Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2004, 11:01   #9
Kaczor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez qba
tak samo mógłbyś się spytać ile osób używa cheatów (po jakimś czasie na 99% zostanie się zhackowanym);
jja zagłosowałem na nie bo lubie tą gre taką jaka jest i niechcem se psuć przyjemności z gry jakimś Tgg żeby widzieć potforki ;/ i inne takie bzdety
re down:
a może po prostu graliście w jakiejś kafejce int., lub na lekcji i wasi "koledzy" podpatrzyli hasła; jest dość sporo możliwości stracenia accouta przez takie niepozorne sytuacje; a atak crackera na konkretne konto jest chyba dość żadkie (przynajmniej mi się tak wydaje)
Shackowany zostaniesz jak jestes glupi, netu nei trzeba sie bac, trzeba sobie umeic z nim radzic:.
re upharxx, jesli jestes w sieci osiedlowej to mozliwe , ze ktos zesniffowal twoje haslo.Cholerny CIPSoft(ktory tak podobno dna o nasze bezpieczenstwo) nawet nei gwarantuje kodowanej transmisji danych.Jesli ktos gra z sieci osiedlowej albo akademika to shaczenie go to zaden problem.
BTW ja gram na danubii(royal pall 35 lev) ale nie mam niestety nic wolnego na zbyciu.Tak iekwipunek dla palla nei jest az tak zly, jak chcesz moge ci dac kusze ew. luk(ale strzaly i bolty juz nie bardzo , bo sam muszze kupowac
Kaczor jest offline   Odpowiedz z Cytatem