Cytuj:
Oryginalnie dodany przez TommyLee
Po 1 Tibia Bot to program wypuszczony przez CIP SOFT, wiem od 1 osoby której niewspomne, a wiem że ta osoba mówi prawde, bo sam testowałem ten program pierwszy raz w życiu i na moim koncie po 15 minutach pojawił sie ban
Po 2 nie popieraw cheatowania, bo gra z cheatem to nie gra, choć czasem przydają sie
Po 3 jeśli ktoś mi nie wierzy to niech sam sprawdzi, że mówie prawde, bo zamieściłem ten temat dla ludzi, którzy urzywają cheatów informacyjnie, a nie po to żeby powtarzać odpowiedzi na posty zamieszczone wcześniej.
|
Buahahahahahahaha no nie moge.Czlowieku dostales bana i jestes zly , ale PROSZE NIE PIEPRZ OD RZECZY.CIPSOFT NIE WYPUSCIL TEGO BOTA I NIE ZAIMPLEMENTOWAL W NIM BACKDOORA.Niewazne od kogo to slyszales, to zwykla gadanina ludzi, ktorzy udaja, ze chca cos wiedziec.Czlonkowie CIpsoftu tylko sie dowiedzieli (ale i tak dosc pozno, bo wczesniej mama ludzi zostala skhackowana) o tym jak to dziala i wykorzystali to do banowanoa ludzi uzywajacych bota.W newsach opisalem jak dziala backdoor i nie bede sie powtarzal.
Magus banowani sa TYLKO ludzie uzywajacy bota, bo tylko to jest do udowodnienia ze 100% pewnoscia.Nei ma na razie mozliwosci wykrywania MC(teoretycznie mozna ip sprawdzac , ale zawsze moze byc dzielone ip na kilka kompow), ani tez Tibiigg.
Swoja droga zabawne jak jeden maly bocik narobil tyle zamieszania