Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2005, 20:20   #32
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Brak ikony ehhhhhh:/

Nie wiem ale podejrzewam, że jestescie katolikami a przykazanie brzmi "NIE ZABIJAJ!" i w kazdy sposob jaki sie go popelni jest to grzech nie ma czegos takeigo jak mordowanie w imei sprawiedliwosci - powinny byc wporwaodzone rozne kary np edofili wykastrowac, koles ktory uciol reke siekiera powinni mu zrobic to samo i wsadzic na 5 lat do kamieniolomow i zeby ch/harowal z 8 godzin dziennie w bezinteresowny sposob w pomocy dla panstwa badz budowaniu budynkow za free... takiemu dac zarci i z jedna reka by poginal na budowie... Dzisiejsi ludzie sa psychopatami... i nic tego nie zmieni procz zamkniecie ich w pierdlu i zeby byli leczenie przez psychiatryka. Na każdego morderce moglby przypadac jeden morderca ,ktory wie ze zrobil zle i chce zaczac normlanie zyc. Jeden mądry św. powiedizal kiedys:"Gdbyście wiedzieli ile znaczy wasza modlitwa w niebie!Modlilibyscie się często !!" wiec zrobmy to samo a nie marudzmy na forum i narzekajmy na swiat."Do odważnych świat należy" wiec sprobujmy zmienic ten swiat !!!Nawet jesli nam sie nie uda moze jakis gatunek ludzki uslyszy i przekaze to dla innych... wiec radze wam wszystkim nie GDYBAĆ na forum(mozecie ale nie caly czas), forum jest po to zeby rozmawiac o problemach swiata/zycia/ludzkosci ale tez po to zeby radzic innym ludzią wiec ja i to robie.ZACZNIJMY ZMIENIAC TEN SWIAT NA LEPSZE BO DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY !!!!!!!!!!

troche malo scalone w tresc ale bylem w napieciu piszac ten post i moze przemowi do kilka/kilkunastu/kilkudziesieciu/kilkuset ludzi....

Ostatnio edytowany przez AnElKa - 29-05-2005 o 20:23.
AnElKa jest offline   Odpowiedz z Cytatem