Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2004, 14:38   #37
Marcin?
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2003

Marcin? ma numer GG 223122
Domyślny

I ja wtrace swoje 3 grosze.

1.Na tibia.com na forum jeden gosciu (Danubia) przyznal sie ze uzywal MC. Nie znam tego tibia bot, nie wiem czy ma mozliwosc MC wiec moze to mial na mysli. W kazdym razie na Danubi osobiscie przekonalem sie ze co najmniej 3 typa level 60+ dostalo bana za cheat tools. Wiec moze nie tylko ten program wykrywaja CIPowie.

2. Wczoraj o 16:30 wlaczam IE i wchodze na strone tibia.com I pierwszy raz widzialem od 4 miesiecy ze o tej godzinie nie byly wszystkie serwery pelne (Amera 810 players). W tej chwili 14:30 tylko 1 serwer jest full (Eternia 850). To sie nie zdarzalo od kilku miesiecy chyba o tej porze wiec IMHO okolo 10% wiecej wolnego miejsca jest teraz na serwerach

3. Ludzie uwierzcie w koncu ze Ci najlepsi gracze (level 100+) nie uzywaja czitow tylko po prostu graja. Moze zamiast byc najlepszymi to po prostu zaczniecie grac w tibie dla przyjemnosci . Ja tam czasami na 50 levelu chodze sobie na roty i wcale sie tego nie wstydze. Moim najlepszym potworkiem w grupie byl BK a solo Leader i nawet nie zamierzam solo isc na nic wiekszego na razie bo nie mam takich ambicji. I jest mi z tym dobrze. Tak lubie wlasnie!!! Gdybym do konca tibii mial chodzic na same roty tez by mi sie to podobalo bo tibia fajna gra jest a jeszcze lepsza bez zadnych dodatkowych polepszajacych programow a chodzenie z pochodnia jest duzo lepsze od sztucznego swiatla.
Marcin? jest offline   Odpowiedz z Cytatem