Wakacje coraz bliżej, w weekendy zdaje mi się, że już trwają. Niestety trzeba poczekać jeszcze niecały miesiąc. Aż miesiąc. W naszych głowach już rodzą się pomysły co do spędzenia tego czasu. Niestety większość z ludzi grających w tibię wyobraża sobie wakacje przed komputerem, przed tibią. Dlatego zachęcam was do wypisywania tutaj swoich pomysłów co do spędzenia wakacji. Może chociaż kilkoro z was oderwie się od tego blaszaka i przestanie dusić kolejną myszkę.
Moje koncepcje to:
- Wspólny wyjazd ze znajomymi.
- Imprezy (to zależy w większości od aktywności rodziców na terenie)
- Wypoczynek aktywny – wycieczki rowerowe. Mówię wam, to dużo leprze niż tibia.
- Zarabianie. Nie, nie przez Internet. Roznoszenie np. ulotek nie jest aż takie ciężkie, a rozwiniecie coś więcej niż mięśnie nadgarstka i refleks. No i warto wspomnieć o pieniądzach.
- Schłodzony browar w ogródku kolegi (lub jak kto woli – soczek pomarańczowy).
- Komputer. Tyle trułem żebyście nie grali, a teraz piszę żebyście to robili. Dziwne? Nie! Wszystko jest dobre, ale po trochu. Zagrajcie godzinę rano, godzinę wieczorem i będziecie szczęśliwi!
Radzę też znaleźć sobie jakieś hobby np. gra RPG, koszykówka, kapsle – jak kto woli

. Jeszcze raz proszę was, żebyście sami powypisywali jakieś ciekawe propozycje, tak by się nie powtarzały. Być może sam skorzystam z którejś.
------------------
@Kolutib/liado
Bardzo się mylisz. Mam wielu kumpli, którzy nie widzą NICZEGO oprócz monitora, dlatego przez monitor próbuję do nich dotrzeć.
@Dobo
Lajtowy - oznacza do nabijania postów, czy całkowicie denny? Zakładając go miałem inne przesłanie. Przesłanie? No chyba coś takiego...