Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2004, 15:40   #17
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Hehe Bobercjusz, ja mam 15 lat, a gdy gadam na czacie pple myślą, że mam koło 25 Jak widać wiek nie ma tu nic do rzeczy. A sprawami UFO i zjawisk paranormalnych zajmują się tylko i wyłącznie dzieci? To jest ZAWÓD dla dorosłych a nie dla dzieciaków. Żeby zajmować się tym trzeba być dojrzałym psychicznie, bo jak dziecko 10 letnie powie ci: "O, ja wierzę w UFOludki, któe żyją na Marsie i one majom cztery ręce i som całe zielone" a 15 letnie: "Myslę, że na Marsie istnieje życie, ponieważ zachodziły w niej takie same procesy życiowe jak na Ziemii. Prawdopodobne jest więc to, że wykształciło się inteligentne życie. Innym dowodem są ....itd." to jest chyba różnica. To był tylko przykład i nie chciałęm nikogo urazić Co do Thorgala, to tak, czytałem, ale po tym, jak przeczytałem Biblię i doszedłem do wniosku, że UFO przybyło na Ziemię. Jakież było moje zdziwienie, gdy przeczytałem Thorgala Polecam, fajny komiks. Lektura niemalże obowiązkowa, przynajmniej pierwsze z serii. Poruszę teraz inny temat, mianowicie ezoteryka. Mało ludzi wie na czym to polega, a więc tłumaczę. Ezoteryka to parapsychologia, a wszelkie okultyzmy też w to wchodzą. Zcznijmy od kontroli umysłu. Co o niej sądzicie? Czy da się zaprogramować umysł, aby pamiętał wszystko i człowiek mógłby wydobyć z niego to, co jest akurat w danej chwili potrzebne? Czy to nasza podświadomość odpowiada za nasz los i to, co się stanie potem i czy można to zmienić? A telepatia? Czytanie w ludzkich umysłach? Jest to bardzo ciekawy temat moim zdaniem. Przecież Obcy mogliby wykorzystywać swój mózg w 50% i wtedy ohoho, wolę nie myśleć, co mogliby wówczas wyprawiać. A w 100%? PRzecież to nimal przezwyciężenie śmierci i pozbycie się stanu cielesnego Jednocześnie mam propozycję: stwórzmy nowy temat pod nazwą: UFO i inne tajemnice świata i tam będziemy zamieszczali swoje spostrzeżenia. Jak tak, to się poprosi modków o jego przyklejenie i przekopiowanie tych postów
Zureq (RUBERA) jest offline   Odpowiedz z Cytatem