Heh,ten film wywołał u mnie mieszane uczucia.
Po 1.Aby kogoś oceniać trzeba najpierw zobaczyć na siebie.
Po 2.Nikt nie jest doskonały choć trzeba przyznać że na 47 lvl,47 mlvl to lekka kompromitacja.
Po 3.Lvl daje sporo do siły czarów,ale te obrażenia z UE były lekko mówiąc strasznie słabe,więc radził bym troche popracować nad mlvl.
Po 4.Granie dla przyjemności,ok,ale żeby czerpać z czegoś przyjemność trzeba najpierw na to zapracować,np. jeżeli chcemy czerpać przyjemność z oglądania telewizji w plazmowym telewizorze musimy go kupić ,a żeby go kupić musimy mieć kase a kase zdobędziemy co robiąc???Tak,pracując,więc na przyjemności trzeba zapracować.
Po 5.To co tu napisałem to tylko fakty i to co ja myśle,niech każdy przed wypowiedzią spojrzy na siebie i odpowie sobie czy może krytykować innych.
Faktem jest ,że film ten jest dość słaby,ale nikt nie jest doskonały.Jeżeli ktoś gra tylko i wyłącznie dla przyjemności i tak będzie musiał kiedyś popracować na skillami itp.ponieważ w tej grze o to chodzi.Jeżeli się nie przyłożysz nie osiągniesz zbyt wiele,a jeśli nie chce ci się popracować to lepjej skończ przygode z tibią i nie trać czasu.
01:22 You advanced from Level 99 to Level 100.
|