Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2005, 10:22   #1
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny Sposob na odkochanie:)

Na wstepie - nie traktujcie tego co podam ponizej z calkowicie powaznie.

Ostatnio gadalem z kumplem o jego problemach sercowych. jako dobry czlowiek chcialem mu jakos pomoc a poniewaz mam spore doswiadczenie z perswazja i znam wiele ksiazek, serwosow o niej zabralem sie za poszukiwanie.

Po przekopaniu ton dokumentow, ksiazek, e-bookow w koncu natrafilem na taki mini-poradnik odkochania:

Cytuj:

1. Ustal w jednym, krotkim zdaniu stan faktyczny, obecna sytuacje, ktora Cie denerwuje. Np. "Juzia mnie Olewa" albo "Hermenegilda traktuje mnie jako przyjaciela"

2. Jak juz ustaliles stan faktyczny dopisz do tego - "TO DOBRZE, BO...". Mniej wiecej, zeby to wygladalo tak: "Juzia mnie olewa. To dobrze, bo nie chce byc z kobieta, ktora nie zna mojej wartosci"

3. Teraz wymysl do tej tresci 5 zakonczen i zapisz. Zakonczenia moga ale NIE MUSZA odpowiadac prawdzie, moga byc zabawne a im bardziej tym lepiej. Np.

Juzia mnie olewa.
To dobrze, bo nie chce byc z kobieta, ktora nie zna mojej wartosc.
To dobrze, bo ma krzywe nogi i wszy na pepku.
To dobrze, bo jest mnostwo kobiet, ktore docenia jaki jestem...

itp.

4. Zmien swoj stan -zajmij sie czyms innym: cwiczenia, ksiazka, przypomnij sobie co robiles wczoraj. Chodzi o to, zebys uwolnil teraz swoj umysl od nieszczesnej Juzi.

5. Do kazdego nowego zdania dopisz czego sie dzieki niemu nauczyles. Np
Ad. To dobrze, bo ma krzywe nogi i wszy na pepku.

Dzieki temu wiem, ze laska, ktora mi sie podoba musi miec piekne nogi a takze nie moze miec wesz

Pozdrawiam

Inver
Poradnik zabawny i dosc... niepowazny.

Ale...

Skoro go przedstawilem to nie tylko dla brechy.

Interesuje mnie czy to dziala. Na sobie nie moge przetestowac, bo nie jestem nieszczesliwie zakochany.

Zreszta wiekszosc ludzi nie ma tak elastycznej wyobrazni i odwagi, zeby podjac wyzwanie "odkochania sie" w swojej 'nieszczesliwiej' sympatii.

Wiec mam prosbe: jak ktos ma odwage, elastyczny umysl i jest nieszczesliwie zakochany niech wykona powyzsze zadanie. Po wykonaniu niech napisze mi PW czy sie udalo czy nie.

Dla sceptykow: wy tez to zrobcie. Wasze zdanie interesuje mnie najbardziej. Chce znac opinie kogos kto w to nie wierzy!!!!!!

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 31-05-2005 o 10:27.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.