Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
No a sprawa odkochania sie, mysle ze to jest raczej niemozliwe, lecz nie chce mi sie pisac czemu...
|
No wlasnie... czemu sie nie da?
Na wlasnym przypadku wiem, ze sie da. Kiedys bylem zakochany w pewnej dziewczynie - juz nie jestem
Wiec skoro sie da tak 'samemu z siebie' to czy mozna to wywolac takze 'na zyczenie'?? To mi nie daje narazie spokoju (bo przeczytaniu tego testu co go umiescilem w pierwszym poscie).
<edit:>
@up: powszechne mniemanie, ze potrzeda czasu

A wiesz, ze z latwoscia mozesz zalozyc sobie kotwice, ktora w dowolnum momecie, kiedy tylko bedziesz chcial przywola uczucie pewnosci siebie albo jakiekolwiek inne(podziekujmy Pawlowowi za to

) - i ,wierz mi badz nie, to dziala.
Przywolywanie oraz destrukcja uczuc i emocji nie jest wcale rzecza niewykonalna.
Odkochanie sie jest trudne - nie niemozliwe.
te mniemanie "potrzeba czasu" to swiadome wytlumaczenie sobie naszych nieswiadomych czynnosci. Chodzi mi o to, ze jak chcesz sie 'odkochac' to w pewien sposob robisz wszysko aby to zrobic - spotykasz sie z innymi dziewczynami, bawisz sie,starasz nie myslec sie o sympati. Po pewnym czasie stwierdzasz, ze ci sie udalo i przypisujesz to 'czasowi' rozumiesz mnie mniej wiecej)??
Nie twierdze, ze zawsze odkochanie jest mozliwe... ale tez twierdze ze nie kazda milosc jest na tyle mocna, zeby w nas tkwic mimo checi pozbycia sie jej

<end edit>
Dlatego mam nadzieje, ze ktos sie odwazy zrobic ten 'test'
Cytuj:
PS. Wiem że nie chodzi o ciebie, ale kiedy używam 2os l.p to jest mi łatwiej trafić do kogoś i samemu się wypowiedzieć..
|
Spoko. Mi sie taki posty lepiej czyta