Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2005, 11:58   #5
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
No a sprawa odkochania sie, mysle ze to jest raczej niemozliwe, lecz nie chce mi sie pisac czemu...
No wlasnie... czemu sie nie da?

Na wlasnym przypadku wiem, ze sie da. Kiedys bylem zakochany w pewnej dziewczynie - juz nie jestem

Wiec skoro sie da tak 'samemu z siebie' to czy mozna to wywolac takze 'na zyczenie'?? To mi nie daje narazie spokoju (bo przeczytaniu tego testu co go umiescilem w pierwszym poscie).

<edit:>
@up: powszechne mniemanie, ze potrzeda czasu A wiesz, ze z latwoscia mozesz zalozyc sobie kotwice, ktora w dowolnum momecie, kiedy tylko bedziesz chcial przywola uczucie pewnosci siebie albo jakiekolwiek inne(podziekujmy Pawlowowi za to) - i ,wierz mi badz nie, to dziala.
Przywolywanie oraz destrukcja uczuc i emocji nie jest wcale rzecza niewykonalna.
Odkochanie sie jest trudne - nie niemozliwe.
te mniemanie "potrzeba czasu" to swiadome wytlumaczenie sobie naszych nieswiadomych czynnosci. Chodzi mi o to, ze jak chcesz sie 'odkochac' to w pewien sposob robisz wszysko aby to zrobic - spotykasz sie z innymi dziewczynami, bawisz sie,starasz nie myslec sie o sympati. Po pewnym czasie stwierdzasz, ze ci sie udalo i przypisujesz to 'czasowi' rozumiesz mnie mniej wiecej)??
Nie twierdze, ze zawsze odkochanie jest mozliwe... ale tez twierdze ze nie kazda milosc jest na tyle mocna, zeby w nas tkwic mimo checi pozbycia sie jej
<end edit>

Dlatego mam nadzieje, ze ktos sie odwazy zrobic ten 'test'

Cytuj:
PS. Wiem że nie chodzi o ciebie, ale kiedy używam 2os l.p to jest mi łatwiej trafić do kogoś i samemu się wypowiedzieć..
Spoko. Mi sie taki posty lepiej czyta

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 31-05-2005 o 12:23.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem