Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2003, 01:47   #44
Joki21
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 09 2003

Joki21 ma numer GG 1864612
Domyślny

Witam wszystkich. Czytam te posty od kilku dni ale te ostatnie dotyczace tej afery sa śmieszne. Nie rozumiem, wogule sensu takich wypowiedzi i nie obchodzi mnie to czy dostane bana bo i tak zalogowałem sie tylko po to bo już nie mogłem znieść tego co sie tu dzieje.
Moderatorzy tez znalezli sobie sposób nabijania postów gdyż ciagle powtazają tą samą sekwencję typu:
każdy post zawierajacy treść "kiedy bedzie tibia" albo "już dłużej nie wytrzymam ..."
Tego też już się naczytalem. OK.20 postów zawiera taką treść jak nie wiecej. Pewnie ten mój post zostanie usuniety ale uwarzam ze to zaczyna sie przeradzać w jakaś paranoje. Szczerze mówiac ja bym na takie coś nie pozwolił i nie upominał bym po 20 razy tylko odrazu banowal a nie nabijac posty jako moderator. Bo to już stało sie nudne czytanie wkółko tego samego.

Ps. Specjalnie dla tych którzy nie lubią gdy ktoś nie pisze polskich liter i nie przestrzega ortografi starałem sie pisać jak najpoprawniej.

Pozwole sobie jeszcze cos dopowiedziec (dotyczy się to matkusa) No-stop kazdemu grozisz i tak nabiłeś około 20 postów wiec sam jesteś nabijaczem ich wiec po co upominasz innych ?(

Ps.2. Prosze was, nie nabijajcie beznadziejnych postów i piszcie na temat.

3mcie się wszystcy i do zobaczenia w tibi (oby jak najszybciej)
Joki21 jest offline