Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Dejvo
Hmmm...
Dziś zrobiliśmy małege testa - kumpel walną mi z SD za 89 - byłem ubrany w p-set, dark helmet, dwarfen shield, leather boots. Następnie zdjąłem wszytko i wsadziłem do plecaka. Kolega uderzył mnie za 87.
Z tego wynikać może tylko jedno: aby mniej zbierać od ataków typu: SD, Hmm... jest tylko jeden sposób obrony - wyższy level i mlev - i tylko to nam pomoże... nie EQ...
|
Heh nie do konca sie z Toba zgodze.Po pierwsze ekwipunek ktory na sobie miales nie byl az tak dobry i roznica nie byla az tak istotna, ale faktycznie jestem sklonny [przyjac do wiadomoci ze ekwipunek nei wplywa na obrazenia od sd tyel ze musialoby byc wiecej prob.Jak wiadomo sd ma dosc duzy rozrzut obrazen i jest mozliwe, ze 89 w Ciebie z ekwipunkiemto bylo na przyklad odflitrowane 150 ,a 87 bez ekwipunku to minimalny strzal tej postaci z sd;]
Co do obrony przez level i magic level to nam moze pomoc tylko w ten sposob ze bedziemy mieli wiecej HP i many i uh ewentualnie Uhy beda nam dawac wiecej energii(zaleznie od sily magii).Nei wplywa to za to na wielkosc otrzymywanych obrazen