A więc postanowiłem dodać troszkę screenów. Może akurat te przekonają was, że cluby nie są, aż takie tragiczne jak wszyscy mówią... Wiadomo, że są trochę gorszę od axe czy sword, ale z nim też można pociskać, a zresztą zobaczcie sami =)
Chce wam przedstawić miejscówki w których aktualnie epxuje.
1. Scaraby na Ankrahmun. Tutaj bywam najrzadziej, tutaj przychodze praktycznie tylko wtedy kiedy wszystko inne jest zajęte. Największy plus tego miejsca to taki, że scaraby gubią różnorodne kamyczki (do ozdoby domku), a minus jest taki, że najwolniejszy exp...
2. Cyclopolis na Edron. Tutaj też już bywam rzadko, ale jeśli nie mam kasy na uhy i hmmki lub mam małe lagi to na cycach moge spokojnie poexpić. Jest to najbezpieczniejsza miejscówka. Kasy średnio, ale zawsze na uhy się uzbiera i exp średni, tak około 30k-35k expa na godzine...
3. Dragi w Venore. Tutaj chodzę teraz najczęściej bo jest szybki exp jak dla knighta (chyba najlepsze miejsca dla rycka na moim lvl) i to jest właśnie duży plusik bo wbijam jakieś 50k-55k expa na godzine, ale z kasą jest średnio, bo raczej się nie zwraca, czasami jak są smoczki miłe to się zwraca, ale bardzo rzadko.
Tutaj walczyłem z dwoma dragami naraz, ale co to dla mnie =)
Dosyć ładny hit wszedł, do najlepszego sporo brakuje, ale ten nie był zły...
Od czasu do czasu ide na solo dla na wieży (może wkońcu się poszczęśći, bo dsmki albo rh to miłe niespodzianki).
No myśle, że na tych screenach pokazałem chociaż trochę, że cluby nie są, aż takie złe jak o nich mówią =) Bo hity 100+ to już normalka. Najlepsze hity jakie mi dzisiaj weszły podczas expa to:
1. 150 + 110 w cyklopa ze skull staffa i padł na 2 hity =)
2. 210 (war hammer) + 72 (hmm) w draga, w sekunde ubyło mu dużo hp =)
(Niestety nie udało mi się ich ująć na screenach =( [najlepsze hity wpadają nieoczekiwanie i nie zdąże zrobić ss'a =P]).
A tak pozatym moje best hity to:
1. 179 ze skull staffa w cyklopa.
2. 228 z war hammera w draga.
3. 118 z war hammera w człowieka (palek).
3. 153 z exori w człowieka (noobki w carlin).
A więc jak widać z cluba też można ładnie przyfasolić =)
Niedługo kolejne screeny...
<<<PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ OBEJŻEĆ WSZYSTKIE SCREENY TO PRZEGLĄDAJ STRONY POKOLEI, BO CO JAKIŚ CZAS DODAJE NOWE FOTKI!>>>