Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serex
Czy dobrze zrobiłem wybierajac knighta na nowym swiecie?
|
Tak, ktos w koncu musi blokowac
Cytuj:
Jakie powinnieniem miec skille na okreslonym levelu (Próbowalem pisac w "Skille u knighta", itd. ale nikt na to nie odpowieda..)
|
Zalezy od upodobania czy lubisz skilowac i czy masz z kim. Ja na 15 lvlu mam 57/53 ale mam idealnego partnera i uwielbiam skilowac

Jednak nie zaleznie od upodoban musisz zaraz na początku (8 lvl) nabic skile 45/40. Wtedy idziesz do swiatyni rotwormow przy północnej bramie thais i na luzie bez nerwów nabijasz sobie przyjemnie level
Cytuj:
Czy jak pójde jako bloker na draga na 20lvl skille 60/60 to dam rady ??? czy lepiej dotrenic do 70/70 albo wyzej ( Zygam juz trenieniem niemam cierpliwosci ale trzeba...)
|
Na dragonach nie licza sie skile tylko level. Na levelu 20 powinienes sobie przy malej dawcze szczescia dac rade ale musisz opanowac do perfekcji uhanie sie. Bezpieczniej by bylo poczekac do okolo 23 levela. Jednak mimo wszystko jedno jest najwazniejsze. Czwary magic level
Cytuj:
Strasznie drogi ekwipunek 3k p legi plx?? Do którego levla w p secie chodzic???
|
Do póki cie nie stac na lepszy. Ja mam dwie postacie. Knighta i Druida. Knightem gram a druidem wieczorami zarabiam na zycie i na 15 lvlu mam P-seta, guardian shielda i dragon hammera. Ale jezeli ciebie jeszcze nie stac na lepsze rzeczy to.... poczekaj az cie bedzie stac

Z p-seta najpierw updatuj sobie bron i tarcze a potem kup crown helmet. A póki co pociesze cie ze p-set to bardzo dobra zbroja
Cytuj:
Noi gdzie expic zeby nie bylo kopert "LEAVE OR DIE" albo kolesi ktorzy mi grorza ze mnie zabija jak jeszce raz mnie zobacza??
|
Nabij szybko level w swiatyni rotwormow przy polnocnej bramie thais i ty mów "Leave or die". W swiatyni rotwormow sie nie masz czego bać bo za blisko do miasta i mnostwo ludzi tam chodzi.
Pozdrawiam