Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2005, 16:11   #17
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sanderos
Full atak, nie na tarczy tylko mieczykach.
Na TibiCam nie widac, czy ktos ma full atk czy full def. Tak masz ustawione na kliencie Tibii i tak Ci sie wyswietlalo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maciek dragon
Wedlug mnie to ten filmik jest strasznie nudny, a takze glupi i ani troche smieszny!! A co do moderatorow to nikt im dupy nie lize i nie udziela sie tutaj wiekszasc zeby sie tylko udzielic, ale jak widze taki syf to az trzeba to skomentowac. Beznadziejny ten film gorszego chyba nie widzialem
- Nakrec lepszy, pokaz, porozmawiamy... a narazie LEAVE

Cytuj:
o Borze borze - chodzi Ci o bor sosnowy? ale z was lolekocha cie mama noob plx no plxchyba nikogo te filmy nie smiesza to ty chyba liczyc sie umiesz przecierz to niemozliwe trola trolla a nie trola bić tak długo nie wiem poco po co piszemy oddzielnie on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić hyba pohwalic że trola bez eq zabije NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 gratz ja zabilem na 2gim i wielka mi sztuka omfg to gorsze nisz nisz to jakies nowe miasto na Wegrzech? film o gorylu jestescie hunted ok ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie pszynosicie rotfl polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! cya lolkibye
Pogrubione moje

Filmik rox, goryl byl lepszy jednak Next plx
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem