Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2005, 17:26   #117
Kret
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Ostróda

Kret ma numer GG 1894158 Kret ma login Tlenu kretknight@tlen.pl
Domyślny =/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
Mógłbyś powiedzieć kto dokladnie z Mythery, bo ja naliczyłem narazie 1 osobe - rekinek soorc.
No i wes w koncu podaj mi nick jakiejś twojej postaci, bo narazie nabijasz tylko posty ;p , a nie znam rzadnego twego chara.

PS: pod koniec dnia dam liste osób, co sie juz zgłosila na tibia.pl
z Mythery to PIotr i rekinek no i ja (najlepsze chwile na mytherze) obecnie w tibie nie gram okolo 17 czerwca kupuje pacca na jakeigos lipnego chara i czekam na nowy server / mialem 3 hackniete postacie (w koncu zdecydowalem sie na format ) kret niszczyciel / knight kret / princess of amazon postacie te oddalem kumplom wiec nie patrzcie na ich dokonania
tak na prawde gram w tibie od stycznia bo dopiero wteyd mailem neta na chacie (wczesniej bylo ciezko ale grywalem w cafe i u kumpli
best chwile : kret niszczyciel 22 lvl 36 mlvl
knight kret 20 lvl axe:61 shielding 60 mlvl 4
princess of amazon (hiberna) distans 56 sheilding 40mlvl 8 lvl15
jak chcesz sie ze mna skontaktoac to moge zrobic chara na elysii i to bedzie pierwsza postac ktora bedzie meic pacca a pozneij nastepna bedzie ta na nowym servie ;] a dlaczego nie mailem nawyzszych specjalnie lvl poniewaz kiedy gralem sorcem mysallem ze knight jest lepszy a pozniej ze palek i tak na prawde to zle na tym wyszedlem teraz jednak bedzie inaczej

<edit> ok juz zrobilem tego chara poszedlem ci na reke i jest na elysii zeby bylo ci latwiej ;] nick to cien orla

Ostatnio edytowany przez Kret - 02-06-2005 o 17:51.
Kret jest offline