Dziękuje wszystkim za komenty i innych zapraszam do komentowania, tyle odwiedziń tematu a tam mało postów =(
Mój domek ma bodajże 37 sqm =)
Wkońcu dzisiaj wbiłem lvl i to expując na cyclopolis (czego nei robiłem już dawno bo wolno idzie exp), ale dzisaij mi się udało:
Więc tak teraz przedstawia się moja postać... eq i skille widać na obrazku, hp max 1310, mana max 410. Jest dobrze, jak czegoś nei wiecie to pytać, ale na screenie chyba wszystko widać =P
A i mam jeszcze taką małą ciekawostke. Zwiedzałem sobie dzisaj mape i na edron w Stonehange Village trafiłem na pewnądziure z rotami i 1 guardem. Schodziłem w dół i w dół wkońcu trafiłem na dziurę do której nie dało się już zejść, jeszcze specialnie 1 gp położyłem, żebyśie mogli zauważyć, że tam już sie nie da zejść... Koniec mapy czy co? Zapomnieli o niej? =P
No to chyba wszystko to taki mały update był, żebyście mogli coś innego zobaczyć =) Pozdrawiam.
<<<PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ OBEJŻEĆ WSZYSTKIE SCREENY TO PRZEGLĄDAJ STRONY POKOLEI, BO CO JAKIŚ CZAS DODAJE NOWE FOTKI!>>>