1.@moris
Jeżeli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia, jakies wazne informacje albo propozycje to moze je tu zamiescic szczegółowo wszystko opisująć
2.Jak bedzie wygladać gildia?
A wiec mam 4 propozycje co do gildii i narazie nie wiem która wybrać
~mala gildia zlozona tylko z najlepszych ( max 20 osób na początek )- najgłubszy pomysł, wydaje mi sie, że najmniej prawdopodobna opcja
~dość spora gildia (ok.40-50 osób z lvlem 30-35+) - do niej nie wszyscy by nalezeli z tego forum
~mega gildia- all z tego forum i wogóle wszyscy kto sie napałęta pod nogi
~Teraz moja ulubiona opcja(choć wymyslona przez kogos innego). Stworzenie 2 gildii:
*1 lepsza ( byli by w niej na początku osoby bardziej doswiadczone z wyzszym lvlem)
*2 słabsza "Academy" ( cala reszta)
Pierwsza gildia bylaby protektorem Academy. Jezeli ktos z Academy wybilby sie z lvlem, albo skillami wszedlby do 1 gildii i na odwrót - jezeli ktos z 1 gildii zaczol strasznie sie wlec lub poprostu wszyscy by stwierdzili, ze na forum podal nie prawdziwe informacje( czyli jest nOObem i nie umie grac) spadłby do niższej gildii ;p W trakcie trwania gildii osoby z perzcietnym lvlem mogły by sie zapisac do Academy. Oczywiście inne osoby z bardzo wysokim lvlem bedą bezposrednio rekrutowane do 1 gildii, jeżeli zechca dołączyć.
To są narazie propozycje, jeszcze niczego nie postanowilem i kazda opcja moze byc wybrana w zaleznosci od tego którą bardziej poprzeccie i która okarze się być bardziej kożystną. Wszelkie uwagi i sugestie piszcie do mnie na GG (jeżeli macie muj nr,jezeli nie-poproscie o niego kogoś)Prosze nie pisac postów ze swoimi opiniami i komentarzami w tym temacie. Ewentualnie, gdyby ktos mial powazne zastrzezenia lub bardzo wazne uwagi, którymi chce sie podzielic ze wszystkimi - OK, niech pisze na forum ( nie chce poprostu zasmiecania forum).
3. Wszystkie osoby które chcą sie dołączyć do gildii prosze, aby w opisie swoich najlepszych postaci (jeżeli jest to oczywiście mozliwe) napisaly ze idą ze mną lub umiesciły link tego forum i informacją na jego temat. Będzie to jednocześnie promocja gildii oraz bede mógł w ten sposób sprawdzic wiarygodność graczy ( w niedziele postraram się zacząć ją sprawdzać na poszczególnych swiatach ale na nie których bedzie to nie moziwe z powodu przepelnienia serwera i blokady na nowe postacie - dotyczy starych serwerów)
4.Chcę was wszystkich prosic abyscie zaczeli promowac te forum, dzieki czemu bedziemy mogli powiekszyc gildie o wielu swietnych graczy ( duzo osób napewno nie wie o istnieniu tego forum). Jezeli jest to mozliwe to zróbcie podpis podobny dio mego^^ i piszcie w róznych tematach na tej stronie bądz na innych stronach o tibiii. Możecie również na Trade w swoim swiecie podawac link tego tematu z informacją , że jest tu prowadzona rekrutacja do POLSKIEJ gildi na nowy wakacyjny serwer dla DOŚWIADCZONYCH GRACZY Z WYSOKIM LVLEM (pamietajcie tylko zeby postarac sie to pisac w jezyku angielskim - bo pisząc po polsku mozecie dostac bana jeżeli jakiś GM to zauważy ;/ )
Narazie tyle.
W krótce znowu walne jakies długie przemówienie^^ (sry ze az takie długie,ale przynajmniej kazdy bedzie wszystko wiedzial)
ThX Cya

Mam z***ane GG i jak do kogos pisze, gdy ten jest niedostepny i nie ma mnie na liscie - to moje wiadomosci nie dochadza do niego.
Podaje wiec moje GG: 5906340.
Wszystkie osoby, które dotychczas podały swoje numery mam na mojej liscie GG.