Zobacz pojedynczy post
stary 10-03-2004, 21:00   #38
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez pebe83
Po wyjściu z maina kolega pokazał mi kopalnie koło Thais i powiedział, że tam są rooty i moge expić. Pokazał mi również w tej kopalni droge do smoka .. i powiedział abym tam nie szedł .. dowiedziałem się jednak, że smok jest niżej i da się go zobaczyć nie wchodząc do niego .. Tak więc knight lvl 8 poleciał do smoka. Po dotarciu na miejsce zobaczyłem potwora .. ale mało mi było, roota ledwo co ale blokuje, smok pewnie niedużo silniejszy to co mi tam zejde na dół szybko zobacze i uciekne .. i tak zlazłem ale już wrócić się nie udało
A ktos np. trafil do tibi z Red Dragona? Tam byl taki banner z tekstem: "You'll never forget your first dragon."

I to jest prawda. Kiedys bylem kolo mostu Dwarfow, zwiedzalem okolice, patrze tabliczka, cos tam cos tam, danger - dragon. Mysle, nieeee tam, na pewno musza cos kantowac z tym smokiem, tam pewnie nic nie ma. I wlazlem, patrze dragon. Oczy na wierzch, zaczynam zwiewac, jakos smok byl laskawy i nic nie walnal i od tamtego momentu zaczalem ufac takim tabliczkom.

PS I tym oto postem jestem w elitarnej grupie podwojnych asow forum
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline