Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Zle sie wyrazilem. POPIERA pkowanie. Polowa ich gildi ma czerwone czaszki. A co do banów to tez sie zdazaja z tego co wiem. A mnie atakowal ich Vice-Lider kiedy sobie stalem i skilowalem z kolega nad woda. Nie naleze do zadnej gildii ani ugrupowania badz nie przeszkadzalem im w expieniu. Poprostu sobie stalem.
|
Myslisz, ze rs i bany maja ot tak, dla przyjemnosci? Wierz mi, nie chcialbys expic z red skullem i wroga gildia na karku. Czy popiera pekowanie? Humm, zastanowmy sie.
Pkowanie pomaga utrzymac im serwer w ryzach. Pekowanie stanowi pewien rodzaj tibijskiech teorii ewolucji (przetrwaja najsilniejsi lub z najsilniejszymi plecami). Tak, ja tez popieram pekowanie, ale takie z sensem, nie randomepking.
Cytuj:
A moja wypowiedź ma na celu to zeby triada przestala pozwalac na pkowanie w tym stopniu i zaczela sie liczyc z innymi. Póki co to jest moim zdaniem polityka a'la "Imperium".
|
O ile szczerze usmiechnalem sie po przeczytaniu Twojego poprzedniego postu, to teraz spadlem z krzesla. Myslisz, ze postowanie tu o tym problemie cos da, gdy Triada nie nawrocila sie po kilku(nastu) lzawych topicach na
www.tibia.com?
A co do polityki Imperium, wprowadzaja stale ceny, stabilizacje i przewidywalnosc... Dzieki im wiesz, za ile sprzedasz draggy shield (tansze oferty niz te z listy cen by Chealie~ beda wychwytywane i renegocjowane). Dla mnie imperialna polityka w ich wykonaniu jest calkiem fajna.
@Patri~, niewyrzucil Cie o.O
Cholera, on sie starzeje