Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2005, 21:58   #36
Bongozzpl
Użytkownik Forum

Bongozzpl's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: :O

Imię: ~
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez michal'wielki
Prosze bardzo jezdzijcie po mnie ile chcecie. Ja sie wcale nie usprawiedliwiam. Zpieprzylismy questa bo poslismy nieprzygotowani. Moze mialem zly dzien? moze bylem zmeczony i zwyczajnie zapomnialem o sd? poprostu nie przyszlo mi to do glowy. Pisze ogółem bo nie bede do kazdego z was kolejno pisal bo nie pamietam waszych nikow. Nie uwazam ze ten film jest kompromitacja, zamieszczając go tu mialem na celu przedstawić niebezpieczenstwo tego questa i pokazać mniej doswiadczonym jakich błedow nie powinni popelnic wykonując go jakie popelnilismy MY. Oczywiscie to nie tyczy sie tak wspaniałych graczy jak Marczio. Do Bongzoll...COŚ TAM, nie wazne, mowie ze nigdy nie bylem tak wyluzowany przed questem i to nie byla panika tylko dzialanie w celu unikniecia deda. Ty pewnie bylbys jeszcze bardziej wyluzowany wręcz flegmatycznie i stalbys jak kolek i czekal aż ubiją cie geomancery. Ja dbam o to zeby na mojej liscie dedów bylo ich jak najmniej. Moze ty lubisz padac od buga,watahy wilków lub stojąc po środku grupy geomancerów nie starając uciekać. Pare słów do Marczio. Wiele slyszalem w tibii i wlasnie tak jak ty wypowiadaja sie gowniarze jakim sam bylem mam nadzieje ze wyroslem. Jesli ty jestes sorkiem/druidem na 40-60 lvlu z 35 m lvlem i sciagasz hitu po 40-75 guardom to rzeczywiscie masz prawo zazdroscic innym magic lvla.
Każdy z nas był kiedys noobem i nie wiedział jakie niki nosi sie w tibii. To moja pierwsza postać założyłem taki nik bo nie miałem pomysłu na inny ani nie chciałem miec nika typu Master Neo albo Super Krowa bądź Legolas , Aragorn czy też Mroczny Druid z Krainy Cienia. Szczerze wątpie że twój nik odbiega od wyżej wymienionych. A co do m lvla nie zrobilem tak wysokiego na makro ale zwróć uwage kiedy zalozona zostala moja postac. Dość dawno gdybym od poczatku umial grac mialbym juz grubo ponad 60 lvl. ale nie umiałem. Koledzy z rl tylko nauczyli mnie robic runy i powiedzieli ze najwazniejszy u sorka jest magic lvl. Posłuchałem ich i zajłem sie tym. Jak noob stalem pod dp i trzaskałem runy i ni z tego ni z owego zrobilem 40 m lvl majac około 25 normalny. wtedy kupilem pacc i zacząłem expic uczac sie grac w tibie wynoobialem i staram sie byc coraz lepszy. zdażają mi sie wpadki takie jak ta ale one mnie ucza tego zeby nastepnym razem np. wziasc SD i bedzie po problemie.
Po 1 moj nik : bongozzpl
Po 2 : nie znasz mojej postaci wiec jak mozesz mowic o deadach?
Po 3 : Chcialem zrobic go solo na 59 lvl , ale koledzy doradzili ze jednak nie podolam
Po 4 :Nie obsmarowuj kogos dopuki nie zobaczysz jak on to robi~.

` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania `

DGE.
Bongozzpl jest offline   Odpowiedz z Cytatem